reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Sawi ale bebenek! Piekny, no ale nie ma porownania, to juz II dziecie.
Faktycznie mamy rozbiezne wielkosci brzuchow, ale mysle ze to wynika z tego ze niektore przechodza juz kolejna ciaza, a jedne to pierworodki. Ja zaczynalam z waga 58kg, przy wzroscie 160cm. Rozmiar 36. Spodni juz nie dopinam, latam poki co w leginsach, musze kupic ciazowki.

reklama
Piękne brzuszki wszystkie!!

Sawi Twój już całkiem pokaźny, śliczny:-D

Też bym chciała mieć co zaprezentować, ale na razie muszę jeszcze poczekać, bo praktycznie nic nie ma. :sorry2:

Sawi no no, domek dzidziusiowy piękny:-)
no dobra, pokażę się i ja, ale nie bardzo jest się czym chwalić po waszych ślicznych brzusiach, figurach i w ogóle
w ubranku i bez (osobiście wolę wersję ubraną, jak urośnie, może zmienię zdanie:-D), póki co smalec można wytapiać
(za jakość przepraszam, aparat nie wiem gdzie jest, a komórka w domu zdjęć robić nie chce i ta trzęsąca się dziś ręka...)
12t2d

Załączniki

• brz12t2d.jpg
    brz12t2d.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 81
  • brzuchol 12t2d.jpg
    brzuchol 12t2d.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 79
O Matko dziewczyny - ale Wy już macie ładne brzucholki!! Ja to z moim się kryję prawie nic nie widać..także jeszcze trochę poczekam, bo na razie przy niektórych z Was to nie ma się czym chwalić..

reklama
Sawi, Kachasek brzuszki juz Wam sporo urosły , fajne domki maja Wasze Fasolki:-)

Ania Tobie to poza brzuszkiem chyba nic nie rośnie. Fajna, zgrabna piłeczkę masz z przodu:-)

Ellancz po Tobie to wogole nic nie widac:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry