• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Sawi ale bebenek! Piekny, no ale nie ma porownania, to juz II dziecie.
Faktycznie mamy rozbiezne wielkosci brzuchow, ale mysle ze to wynika z tego ze niektore przechodza juz kolejna ciaza, a jedne to pierworodki. Ja zaczynalam z waga 58kg, przy wzroscie 160cm. Rozmiar 36. Spodni juz nie dopinam, latam poki co w leginsach, musze kupic ciazowki.

reklama
Piękne brzuszki wszystkie!!

Sawi Twój już całkiem pokaźny, śliczny:-D

Też bym chciała mieć co zaprezentować, ale na razie muszę jeszcze poczekać, bo praktycznie nic nie ma. :sorry2:

Sawi no no, domek dzidziusiowy piękny:-)
no dobra, pokażę się i ja, ale nie bardzo jest się czym chwalić po waszych ślicznych brzusiach, figurach i w ogóle
w ubranku i bez (osobiście wolę wersję ubraną, jak urośnie, może zmienię zdanie:-D), póki co smalec można wytapiać
(za jakość przepraszam, aparat nie wiem gdzie jest, a komórka w domu zdjęć robić nie chce i ta trzęsąca się dziś ręka...)
12t2d

Załączniki

• brz12t2d.jpg
    brz12t2d.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 84
  • brzuchol 12t2d.jpg
    brzuchol 12t2d.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 82
O Matko dziewczyny - ale Wy już macie ładne brzucholki!! Ja to z moim się kryję prawie nic nie widać..także jeszcze trochę poczekam, bo na razie przy niektórych z Was to nie ma się czym chwalić..

reklama
Sawi, Kachasek brzuszki juz Wam sporo urosły , fajne domki maja Wasze Fasolki:-)

Ania Tobie to poza brzuszkiem chyba nic nie rośnie. Fajna, zgrabna piłeczkę masz z przodu:-)

Ellancz po Tobie to wogole nic nie widac:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry