reklama

Brzuszki wrześniowych mam

no na pewno nie chce przytyć dużo pewnie jak każda z nas ale dziwi mnie aż taka rozbierzność w wielkości tych naszych brzucholków... ja ogólnie nie jestem zachuda... 173cm wzrostu a ciąże zaczęłam z wagą 69kg!!! wiec wydawało mi się że zaraz będzie po mnie widać..

a u mnie to chyba ten suwaczek trochę kłamie bo jak byłam na usg 9.03 to dzidzia miała już 7.5cm to teraz na pewno ma już więcej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no na pewno nie chce przytyć dużo pewnie jak każda z nas ale dziwi mnie aż taka rozbierzność w wielkości tych naszych brzucholków... ja ogólnie nie jestem zachuda... 173cm wzrostu a ciąże zaczęłam z wagą 69kg!!! wiec wydawało mi się że zaraz będzie po mnie widać..

Bafinka plaski brzuch przy 69kg? ja nie wiem jak to robisz, ale podziwiam :D
Ja przed ciaza wazylam 66-65kg przy wzroscie 170cm i mialam oponke na brzuchu, ale na poczatku ciazy schudlam i mi brzuchol opadl, teraz widze ze brzuchol bardziej ciazowy niz tluszczykowy bo jak siadam to z brzucha nie robia mi sie opnki tylko mam taka kuleczke caly czas :D
Nie martw sie w pore Ci urosnie.

A podpisami suwaczkow sie nie przejmuj, ja bylam na usg genetycznym bedac w 13t0d i maluszek mial 7,3cm wiec teraz ma pewnie duzo wiecej a wedlug twojego suwaczka powinien miec tylko jakies 2mm wiecej :>

Ostatnia edycja:
bafinka chociaż w 1-szej ciąży też szybko chciałam żeby było widać..teraz niekoniecznie;-)
ufff... myślałam, że tylko jak tak mam:zawstydzona/y:
ja ogólnie nie jestem zachuda... 173cm wzrostu a ciąże zaczęłam z wagą 69kg!!!
to ja się przyznam... zaczynałam od ok 70kg (waga w domu na początku roku), na ostatniej wizycie 71,7, wczoraj 71... wzrost... 156cm:sorry: i co na to powiesz?!

ja uważam że u jednych te kg widać a u innych nie bardzo.. ja np brzuch mam jako taki ale za to szerokie biodra.. na górze 38 a na dole 40...
i to jest właśnie dziwne, waga podobna, wzrot mega różnica, rozmiarówka podobna:baffled: tyle że u mnie szeroko i dużo od brzucha w dół...
u mnie brzuchol wystaje, ale jak siadam, to jeszcze oponki

A to mój brzuszek :) 11 tydzień.

P1020648.jpgP1020650.jpg

Hej dziewczynki, to ja pokaże i mój brzuszek. Może nie za dużo w nim dzidziusia, ale zaokrągla się z tygodnia na tydzień :) To 13t6d.

Załączniki

• 0.jpg
    0.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 104
Bafinka 69kg??? W ogóle bym nie powiedziała, super figurka, masz bardzo ładne proporcje, bo to od nich dużo zależy. Ja jestem strasznie nieproporcjonalna, górę mam bardzo chudą, cycki małe, ręce jak patyki, brzuch płaski, ale z dołem masakra! Kiedy miałam okresy tycia, to właśnie na dole mi się kumulowały kg, wszystko szło w biodra i uda!!!! Nogi są moją zmorą od zawsze...
Brzuszki świetne, ja poczekam aż będzie większy to też się pochwalę :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry