reklama

Brzuszki wrześniowych mam

BO ja wczoraj pozegnalam sie z jeansami bo mnie okropnie gniota, moge w nich chodzic, ale siedziec to juz nie bardzo.
Wiec leginsy rzadza. NO i kupie ciezarowkowe spodnie.

reklama
Ja już o dzinsach dawno zapomniałam. Ubrałam któregoś wieczora na imprezę do znajomych, bo leginsy nadawały się do prania i myślałam, że nie usiedzę. Tak gniotły przy siedzeniu. Pomału się zabieram za porządki w szafie. Muszę załatwić większy karton i wynieść właśnie wszystkie dżinsy, bluzki itp. w których już w tym roku raczej nie pochodzę. A będzie przynajmniej miejsce na nowe, ciążowe.

Ja nawet swoich jeansów nie przymierzałam..z góry założylam że będą ciasne..ogólnie były wąskie, więc teraz jak trochę obrosłam w tłuszczyk to tym bardziej. U mnie tez legginsy, mam jescze ze dwie pary większych w pasie także się nadają. A ciążowe za wielkie, leżą i czekają na duży brzuch;-)

.12tc.jpga to mój brzucholek myślałam ze jest wielki ale teraz martwie sie że mały..... niby 1,5 kg przybyło ale we wszystkie ciuchy mieszczę sie bez problemu.... a wy już takie ładne brzuszki..zazdroszcze:)

Widzę, że wątek rośnie wraz z brzuszkami. Niektóre faktycznie juz mają brzuszki:tak:
Ja sie cieszę, że nie mam jeszcze dużego, bo jeszcze zdąrze mieć. Dziekli temu jeszcze mieszczę się w większość ciuchów "normalnych". Zamiast legginsów wolę spódnice i sukienki, a dżinsy ciążowe czekają aż do nich dorosnę:-D

Mononoke bardzo zgrabny masz brzusio:tak:

Kacha brzucho rosnie pełna parą widzę, super:-)

Katezb ładne lokum ma Twoje maleństwo:-)

Nanusia u Ciebie juz powoli zaczyna wyłaniać się brzuszek ciążowy:tak:

Bafinka no, no super figurka, brzuszek bardziej z siłowni niż ciążowy:-D

Bafinka ja takiego brzuszka ładnego to nigdy nie miałam:)

wydaje mi sie ze brzuszki rosną inaczej ze względu na figurę przed ciążą... ja miałam dość sporo tu i tam wiec teraz szybciej widac:)heh

reklama
bafinka przestań, czym się martwisz? to chyba dobrze..jeszcze zdążysz mieć brzuch..na razie duży brzuch to raczej tłuszczyk..bo nie dzidzie, która ma ok 7 cm..a potem będzie łatwiej wrócić do poprzedniej figury.(pisząc o ładnej figurze wpierdzielam żelki..zjadłam już pół opakowania:cool:) chociaż w 1-szej ciąży też szybko chciałam żeby było widać..teraz niekoniecznie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry