• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
No Kochane! Wszystkie domki imponujące , super że juz tak ładnie i zgrabnie dzieciaczki układają się do wyjścia na świat.
To i ja się pochwalę, bo dawno mie nie było .
Oto domek mojej Kuleczki w 31 tyg.

P7131377.jpg

big child ty to już masz m4:) super domek:)
ja tez muszę sobie zrobić zdjęcie bo wczoraj przeżyłam szok! jak mieżyłam się ostatnio to w pępku było 95cm a po 4 tyg już jest 101cm!!!! już wolę nie wchodzić na wagę....:(

a co do rozstępów to mi siostra mówiła że właśnie w ostatnim 9 miesiącu się robią.. więc wszystko przed nami...

Bafinka skusilas mnie na mierzenie obwodu i mam rowna 100! Niedawno bylo 92. Szok. Nie czuje ze rosne, ale kolezanka zwrocila uwage ze ale Ci brzuch urosl, wiec postanowilam go uwiecznic i faktycznie urosl.

100??? to masz mniejszy od mojego??? o kurcze a mi się wydawało że muj jest mniejszy... ale mnie zaintrygowałaś chyba dziś zrobie zdjęcie zeby go zobaczyć w innej perspektywie...

reklama
Tak, wiem, w 29 tygodniu ciazy wazyl 1300 g.
Bafinka moze nie mniejszy, a poprostu na wyjsciu byl mniejszy obwod, albo w porownaniu do bioder czy czegos i stad wydaje sie jest mega odstajacy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry