• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
025.jpg
A to Ja,zaczynam 32 tydz
Też pewnie to masz w genach ;-)

wooow Magda ale wystartowałaś, wcześniej taki mały brzuszek, a teraz już taki dorodny:-)
Tofilesia mi tez żadne rozstępy nie wyszły i chyba nie wyjdą już bo nawet skóry za bardzo napietej nie mam, nie wiem czy to od stosowania kremów i oliwki (o dziwo baaardzo sysytematycznie) teraz mam skórę taką gładką na brzusiu jak nigdy wczesniej

Magda no na szczęście rozstępy mnie ominęły i skóra jest ok. Aż się sama dziwię. A używam raz dziennie kremu na brzuszek z serii Perfect Mama.

ja taj jak Ty jestem w szoku ze i mnie rozstępy omineły na tą chwile ale to jeszcze nie koniec i każdego ranka jak wstaję to sprawdzam czy aby już są :/ i tez sie intensywnie smaruje teraz to już dwa razy dziennie.

reklama
Nie chcę was martwić dziewczyny ale mojej siostrze wyskoczyły rozstępy 2 tygodnie przed porodem (tak ni z tego ni z owego). Dosłownie ją rozryło. Trochę się tego boję jeszcze przy moim zapominaniu smarowania (czytaj "sporadycznym smarowaniu") a ona smarowała się regularnie i to jeszcze czymś niby super dobrym (drogim). Ja jak na razie to mam kilka ale na piersiach (nie są jakieś tragiczne) - koleżanka pocieszyła mnie że niby znikną (wybledną).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry