Tofilesia jeeeeeejkuuuuu ale zajeb....fotki...kurcze widać mąż ma dryg do pstrykania i obrabiania a Ty do pozowania. Są niesamowite! Jak profesjonalna sesja zdjęciowa. Ależ mi narobiłaś ochoty na cosik podobnego. Rewelacja!
reklama
ewelinak1
Fanka BB :)
Dziewczyny - on nie jest tak wysoko - tylko ta bluzeczka - hhhahaha - tak mi odstaje naciągnięta i wydaje się, że brzuch jest pod samym biustem - a ja pomiędzy brzuch a biust całą dloń spokojnie wkładam 
aniawos
tofilesia niech Twój mężuś zrobi objazdówkę po PL i porobi każdej z nas taką sesję:-);-)
karolaśliczny domek dla malucha:-)
karolaśliczny domek dla malucha:-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Tofilesia sesja naprawdę rewelacyjna :-)
Ewelina urósł brzusio, urósł i też mi się wydaje, że wyżej jest ;-) Może Młoda planuje ewakuację gardłem zrobić? ;-)
Karola śliczna piłeczka :-)
Ewelina urósł brzusio, urósł i też mi się wydaje, że wyżej jest ;-) Może Młoda planuje ewakuację gardłem zrobić? ;-)

Karola śliczna piłeczka :-)
ewelinak1
Dziewczynki - brzusie sliczne
I duże
Już niedługo ich nie będzie... ;-)
Dziewczynki - brzusie sliczneI duże
![]()
a szkoda...
reklama
Ewelinka brzucholek masz rzeczywiście spory, znaczy Zosienka pięknie rośnie:-)
Co do brzuszka to pamietam jak po porodzie byłam juz płaska i co chwile odruchowo trzymalam sie za brzuch i brakowało mi go przez pierwsze tygodnie.
Karola zgrabna z Ciebie mama:-)
7... faktycznie urosl;-)
Co do brzuszka to pamietam jak po porodzie byłam juz płaska i co chwile odruchowo trzymalam sie za brzuch i brakowało mi go przez pierwsze tygodnie.
Karola zgrabna z Ciebie mama:-)
7... faktycznie urosl;-)