reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Bafinka nie martw się na zapas bo może dojdziesz do swojej wagi jak urodzisz.Choć c powiem że może to być nie tak od razu po urodzeniu.
A w połogu można jakieś tam cwiczonka wykonywac już ;-)

Miki, Bafinka - imponujące brzuszki. Laski z Was pierwsza klasa, więc na Waszym miejscu wogóle nie martwiłabym się wagą. Po porodzie wszystko wróci do normy.

Bafinka super wygladasz, juz nie duzo Ci zostało, a dieta mamy karmiacej jest dosc uboga wiec łatwiej wrócić do formy:-)

Ania no ja sie zmierzylam i jest juz 96cm i czuje ze mały urosl bo rozpychs sie strasznie. Mi tam centymetry brzuszkowe nie przeszkadzają, byleby zawieszenie juz nie rosło:-D

Bafinka - jak chcesz cycolić to uwierz że schudniesz!! same parzone warzywka, gotowany kurczaczek i lekki arszczyk i gwarantuję że po miesiącu 5kilo mniej!! ja tak miałam więc wiem co mówię :) pięknie wyglądasz!!

w ogóle dziewczyny jak Was widzę w szpilach i takich szałowych kiecach to się czuję normalnie jak jakiś worek :zawstydzona/y: mi już sie pokończyły wszystkie ciuchy, mam tylko legginsy granatowe (w których w taki dzień jak dziś jest mi meeeega gorąco) i dwie bluzki które noszę na zmianę. Masakra.

dziś przeżyłam szok,bo zmierzyłam mój brzuś,wyszło 118cm !!!mam nadzieję,że moja waga wróci do wyjściowej i że potrwa to krótko,bo też czuję się jak słoń...

Hehe Dziuba szałowe kiece:-D Ja swoją upolowałam tydzień temu w lumpku za 8zł, zrobiłam tylko pas na brzuch - 15 minut roboty i już mam szałową kiece ;p Szkoda mi wydawać kasy na ubrania ciążowe więc radzę sobie jak mogę ;-)

no to i ja sie ujawnie z moim brzuchaczem - foto z dzis, 37 tydz. 104 cm i 14 kg na plus... buuu :zawstydzona/y:

Załączniki

• P1040714.jpg
    P1040714.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 91
  • P1040730.jpg
    P1040730.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry