reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Bafinka nie martw się na zapas bo może dojdziesz do swojej wagi jak urodzisz.Choć c powiem że może to być nie tak od razu po urodzeniu.
A w połogu można jakieś tam cwiczonka wykonywac już ;-)
A w połogu można jakieś tam cwiczonka wykonywac już ;-)
Bafinka super wygladasz, juz nie duzo Ci zostało, a dieta mamy karmiacej jest dosc uboga wiec łatwiej wrócić do formy:-)
Ania no ja sie zmierzylam i jest juz 96cm i czuje ze mały urosl bo rozpychs sie strasznie. Mi tam centymetry brzuszkowe nie przeszkadzają, byleby zawieszenie juz nie rosło
Ania no ja sie zmierzylam i jest juz 96cm i czuje ze mały urosl bo rozpychs sie strasznie. Mi tam centymetry brzuszkowe nie przeszkadzają, byleby zawieszenie juz nie rosło

Bafinka - jak chcesz cycolić to uwierz że schudniesz!! same parzone warzywka, gotowany kurczaczek i lekki arszczyk i gwarantuję że po miesiącu 5kilo mniej!! ja tak miałam więc wiem co mówię
pięknie wyglądasz!!
w ogóle dziewczyny jak Was widzę w szpilach i takich szałowych kiecach to się czuję normalnie jak jakiś worek
mi już sie pokończyły wszystkie ciuchy, mam tylko legginsy granatowe (w których w taki dzień jak dziś jest mi meeeega gorąco) i dwie bluzki które noszę na zmianę. Masakra.
w ogóle dziewczyny jak Was widzę w szpilach i takich szałowych kiecach to się czuję normalnie jak jakiś worek

martela
Fanka BB :)
dziś przeżyłam szok,bo zmierzyłam mój brzuś,wyszło 118cm !!!mam nadzieję,że moja waga wróci do wyjściowej i że potrwa to krótko,bo też czuję się jak słoń...
miki_czchow
Hehe Dziuba szałowe kiece
Ja swoją upolowałam tydzień temu w lumpku za 8zł, zrobiłam tylko pas na brzuch - 15 minut roboty i już mam szałową kiece ;p Szkoda mi wydawać kasy na ubrania ciążowe więc radzę sobie jak mogę ;-)

reklama
sylwia8708
Bafinka Karo śliczne brzuszki i wy zgrabniutkie :-)