reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Przepraszam, czy to forum dla modelek czy ciezarowek? przy was to sie czuje jak ciezarowka z podwojna naczepa :D laseczki wygladacie pieknie!

ooo nie Ola jak pisałaś brzuchol spodziewałam się trochę większego, a tu taka laseczka z brzuszkiem po dobrym obiadku:-)
ehh...trochę ubarwiacie dziewczyny

Dziewczyny - ja tak sobie dzisiaj leżę i... przepraszam za słowo - żrę - nie jem !
Pochłonęłam - 3 tosty z konfiturami malinowymi, 2 ogromne jabłka, szklanę mleka, talerz zupy serowej z makaronem, 2 kotlety - a'la gołąbki, bliżej nieokreśloną ilość mleka w proszku - nie wiem czemu ale musiałam sobie kupić i wcinam na sucho, kilka ciastek zbozowych... obok stoi kubek kefiru i mnie korci... co za dzień ! I nie mam siły się opanować. A do wieczora jeszcze trochę czasu...

Śliczne te Wasze brzusie :tak: Figur pozazdrościć...

Ewelinak - jakbyś Ty prawdziwą chudzinką nie była..:) Ja dzisiaj też trochę więcej jem niż normalnie, ale to chyba dlatego, że i wczoraj i dzisiaj trochę za dużo sobie dałam w kość i teraz odrabiam spalone kalorie..:) Teraz jeszcze do łóżka sobie przyniosłam arbuza, tylko najpierw skoczę pod prysznic, co by po jedzeniu już się nie wywlekać z łóżka...:-)

Ja wczoraj tez sobie pofolgowałam bo byłam na imprezie plenerowej u meża w pracy i było tyyyyle jedzenie że szok więc sobie nie odmawiałam.Szkoda że tylko macica coraz większa i jak sobie więcej zjem to zaraz żołądek czuje i trzeba robić przerwy większe w jedzeniu i nie mogłam sobie wszystkiego spróbowac hihi bo bym tylko przy stole siedziała.Ale że moje cóki nie chciały jeść torta to zjadłam za nie i za siebie.

reklama
Ja zawsze jadłam dużo ale mam to szczęście że mogłam jeść a kg mi nie przybywało. Za to jak zjadłam już naprawde sporo to miałam takie uczucie sytości i pełności a teraz jem i jem i czuje się troche jak studnia bez dna bo ile bym nie zjadła to zawsze znajdzie się w brzuszku miejsce na coś jeszcze ;-)

Do góry