Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
małgoś będziesz musiała coraz rzadziej odciągać, początkowo piersi są jak kamienie i odciągasz tylko do odczucia ulgi, nigdy całość bo będzie dalej produkować się mleko.dziewczyny a jak to jest z mlekiem w piersiach? czy ono samo zaniknie jak sie poda tylko mieszanke? ja daje moje odciagniete ale juz mam dosc..bola mnie brodawki a maly wypija tylko 90ml co 3h.
hejka!
Ile ml zjadają Wasze Maluszki? Mój Max na posiedzenie od kilku dni 190 ml...
Ja oprócz butli daję odciągnięte mleko ale mam go coraz mniej... chwilami wątpię czy dla 30 ml wieczorem warto siedzieć te 20 minut i pompować.
dziewczyny a jak to jest z mlekiem w piersiach? czy ono samo zaniknie jak sie poda tylko mieszanke? ja daje moje odciagniete ale juz mam dosc..bola mnie brodawki a maly wypija tylko 90ml co 3h.

Dziś byłam u lekarza dowiedzieć się czy wszystko jest ok bo mały strasznie dużo je 210-250ml co 3-4h i Pani doktor powiedziała żebym zaczeła dodawać do mleka kleik ryżowy i wprowadziła słoiczki bo najwidoczniej małemu mleko niestarcza ale ja chyba nie jesetm do końca przekonana do tego pomysłu.. W końcu Kacper nie ma jeszcze 3 msc i w dodatku urodził się 6 tyg wcześniej sama już nie wiem co robić :/
tak wiec nie wiem chyba wrócimy do samego mleka i bedziemy dawac wiecej herbatki a ja myślałam ze to koszty pieluch mnie zjedzą a tu proszę wyżywienie Kacpra niedługo będzie bardziej kosztowne niż jego rodziców hehe
co do słoiczków lekarz powiedział żebym sie jeszcze wstrzymała z msc. Dziś przy szczepieniu ważył 5890 i mierzył 57 cm tak więc nie całe 4 kg więcej niż przy urodzeniu.:-) Na początku wszyscy mówili na niego kurczak był taki chudziutki a teraz wołają na niego miszelinek od tego ludzika z opon michelin jest taki pulchniutki