Atu dzialeczki(rekreacyjnej)za mniej niż 15 tyś nie dostaniesz mysle.Jeni chcą dzialeczke a inni maja a nie maja domu(swojego)
Musze wysłac totka,słyszałyscie o tej wygranej w Anglii???700 milionów na nasze!!!jezuuu zwariowałabym haha to jak majątek Beckhamów.
Znowu burza..w nocy nieźle dawało!;/
Ostatnio byłam z Kaja u kardiologa w związku z ta dziurka która wykryli w szpitalu ale która miala prawo nadal sie nie zrosnąc,no i zrobili jej EKG byłam pewna ze sobie nie da ale Pani tak spokojnie jej tłumaczyła ze Mała siedziala jak za hipnotyzowana haha.
W gabinecie Pan doktor pierwsze co powiedzial to czemu tak pozno przyszlismy ,ja na to ze mielismy przyjsc po pól roku ale wizyty sa co pól roku umawiana i tak zleciało a on się zdziwił ze ona ma dopiero dwa lata haha zeby to on jeden,jeszcze nie spotkałam nikogo kto by jej dał mniej niz 3 latka.Kazdy kto ja zobaczy pierwsze co pyta ile ona ma lat ,nastepne zdziwienie jaka ona ma dużą stope hahaah.
W ogóle gaduła z niej straszna nie ma juz dla niej słow nie do wypowiedzenia,mówi juz pełnymi zdaniami,więc historia sie powtórzyła bo Tymek tez tak szybko mówił zdaniami.Dzisiaj nauczyła sie Harry Potter i wymawia to lepiej od Tymka buhaha

No to trosze sie pochwaliłam córeczką bo na ogół tego nie robię