FotoIza
Fotograf
Witam!
Też nie słyszałam o nożowniku
Posprzątalam, pomylam i usiadłam sprawdzić co w necie i godzina mnie zaskoczyła bo myslałam że to po 22 dopiero!
Dziś upieklam pierwszy swój tort a co jak szaleć to szaleć gością smakował i juz wiem, że będe takie robić bo łatwo tylko biszkopt mi opadł :-) ale to i tak nic dla kogos kto wode potrafi przypalić
Piękna pogoda się zapowiada, jutro jedziemy odwiedzic dziki do Lubostronia bo kilka miesięcy chleb dla nich zbieram a potem dalej do rodzinki w odwiedzinki i odtlenienie na wsi.
Udanego weekendu!
Też nie słyszałam o nożowniku

Posprzątalam, pomylam i usiadłam sprawdzić co w necie i godzina mnie zaskoczyła bo myslałam że to po 22 dopiero!
Dziś upieklam pierwszy swój tort a co jak szaleć to szaleć gością smakował i juz wiem, że będe takie robić bo łatwo tylko biszkopt mi opadł :-) ale to i tak nic dla kogos kto wode potrafi przypalić

Piękna pogoda się zapowiada, jutro jedziemy odwiedzic dziki do Lubostronia bo kilka miesięcy chleb dla nich zbieram a potem dalej do rodzinki w odwiedzinki i odtlenienie na wsi.
Udanego weekendu!

ok Matecznik, ok Pinola jakoś ścierpie ale że niby jakiś plac jest w Fordonie?!?!?! rozumiem, że jakiś plac zabaw dla dziecie??? no gdzie, pytam się gdzię???? bo ja ofkors nie mam zielonego pojęcia
pewnie się okaże, że pod moim nosem, za blokiem... proszę o wskazówki jak tam trafić...
zła jestem przez nich okrutnie!!!

jechalam samochodem z kuzynka,sama bym pewnie nie trafila;-)...potem poszlismy do lokalu tez takiego dla dzieci,cos podobnego jak bylismy "U Kubusia" ,maly,przyjemny,nawet cenowo calkiem calkiem,dzieciaki szalaly,Pani sie wszystkim zajela a my siedzialysmy i kawe spijalysmy,(ale co sie wynudzilam i wysiedzialam;-)az mnie kolana bolaly)takze urodzinki malego kuzyna sie udaly