• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jak tam dziewczyny po burzy??/ARMAGEDON normalnie!!;/

obudziła i spać nie dała. a w dodatku okna otwarte były. trzeba było przymknąć. ale można sie było spodziewać za parno było. ciekawe jak dziś pogoda będzie??
ja do 15 w pracy mam nadzieję że jak będę wracać to padać nie będzie - nie chce w deszcz iść (chociaż parasolkę wzięłam)

reklama
W tym roku chyba sobie odpuscimy,brak funduszy a chcemy zrobic remont takze cos kosztem czegos;(

I to mnie w tym chorym kraju denerwuje, że zawsze coś kosztem czegoś:angry:. Wybaczcie ale mam dzisiaj dosyć, wypłata na koncie od x czasu taka sama a ceny w sklerpach coraz wyższe, do tego podwyżka opłat za przedszkole właśnie wtedy gdy ja muszę płacić za dwójkę. I wiecie co jest najgorsze że brak jest fajnej pracy, za fajne pieniądze dla wykształconych ludzi:baffled:

I to mnie w tym chorym kraju denerwuje, że zawsze coś kosztem czegoś:angry:. Wybaczcie ale mam dzisiaj dosyć, wypłata na koncie od x czasu taka sama a ceny w sklerpach coraz wyższe, do tego podwyżka opłat za przedszkole właśnie wtedy gdy ja muszę płacić za dwójkę. I wiecie co jest najgorsze że brak jest fajnej pracy, za fajne pieniądze dla wykształconych ludzi:baffled:

Kochana, brak jest jakiejkolwiek pracy dla ludzi wyksztalconych. Wiem cos o tym, bo już prawie rok szukam. To jakiś obłęd jest, zwłaszcza jak się słyszy np, że ma się za wysokie kwalifikacje :szok:. Zaczynam żalować ,że kończyłam studia....:-(

Witam już z Fordonu, narazie koniec urlopowania!
Burza trwała w Chmielnikach godzine, prawie "światło" za oknem nie gasło :szok: ale choć biegałam po domku z aparatem to tylko raz błyskawice widziałam :no: i nie udało się!
Sesyjka dziś zaliczona, jutro fryzjerka mnie odwiedzi i mam zamiar być piękniejsza :-p w czwartek praca i kolejna sesyjka więc zaczynam czekać na piątkowe popołudnie ;-)

Kochana, brak jest jakiejkolwiek pracy dla ludzi wyksztalconych. Wiem cos o tym, bo już prawie rok szukam. To jakiś obłęd jest, zwłaszcza jak się słyszy np, że ma się za wysokie kwalifikacje :szok:. Zaczynam żalować ,że kończyłam studia....:-(

Wiem wiem. Właściwie to nie powinnam narzekać, bo w sumie nie mam tak źle ale są takie dni że mnie ta niesprawiedliwość frustruje i dobija. Tyle lat ciężkiej nauki, ciężka praca i co....g.....:angry:
A tak w lżejszym temacie to zaraz spadam do fryzjera:-)

A tak w lżejszym temacie to zaraz spadam do fryzjera:-)

Moja własnie wyszła i jestem już "piękniejsza" - tak sobie wmawiam, bo co mi zostało ;-)

Co do pracy to się nie wypowiadam bo brak słów na to wszystkoi szkoda zdrowia :no:

Byłyście w Myślęcińskim parku Dino? Słyszałam, że szkoda na niego czasu???

Może w sobotnie przedpołudnie zrobimy małe spotkanko tam lub na Wyspie Młyńskiej? Ktoś chętny?

czesc piekne pofryzjerowe forumki ;) hehe

w dino w myslu bylam, szalu nie ma ale za te pieniadze moze byc ;) fajne maja gigantyczne owady :D
w solcu teraz kasuja 28zl za wejscie PARANOJA !!!

ja szukam jakiegoś fajnego miejsca w borach nad jeziorem chce m zabrać na weekend urodzinowy za 2 tygodnie, polecicie mi cos ?

Kiedyś często bywalismy w Tleniu - piękne miejsce, ale ja z tych co zachwycają się ładnym krzakiem na trawniku :-D nie ważne, że wracalam z kilkoma kleszczami.... apropo tych stworków znalazlam jednego dwa dni po powrocie z Karpacza i zastanawiam się czy to tubylec czy emigrant :-p

Piękna pogoda więc za chwile kierunek Ostromecko !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry