• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja polecam dr.Pierzchało-Zakrzewska...w dwójce miała opinie ze nigdy sie nie myli co do płci no i u mojej dwójki płec rozpoznała szybko i bezbłędnie..poza tym ciepła ,rzeczowa jak dla mnie do tej pory najlepsza!!!

Witam po kolejnym wypadzie morskim, pojechalismy w ciemno i wylądowalismy w Ostrowie.... super, spokojna mieścinka. Odwiedzilismy kolejny raz latarnie na Helu i w Rozewiu oraz fokarium, lubie tam wracać. Za dwa tygodnie jeszcze kilka dni w Grzybowie tam gdzie bylismy niedawno tylko znajomi inni :-) Jutro czeka mnie pranie, sprzatanie i shopping spożywczo-warzywny :-p
Udanego weekendu!
Niechorze z przed tygodnia... mam fioła na ich punkcie - córcia też :-)

iza3207m.jpg

Śpicie? Ja dziś bym spała caly dzień. Byłam z córcią u ortodonty który zalatwil nam aparacik przy wyginaniu i ma córcia urlopik od noszenia do wrzesnia jak będzie nowy :-(

reklama
też polecam wasilewskiego. prowadził moją pierwszą ciążę. mam same pozytywne doświadczenia...a co do basenu to solec kujawski według mnie średni: mało stanowisk, ciasno i w ogóle...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry