• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
to ja dopisuje Mel....
syco190kh.gif

1. Wronka - Agnieszka
2. JJ- Asia
3. Mkkafe-Monika
4. Mago - Małgosia
5. Melanie - Magda

No z moim imieniem to chyba nie ma problemu :)

Na fotkach wkleiłam kilka moich zdjęć z najczęstszą długością włosów :). Długość ta jest najlepsza - bo nie muszę rano nic z włosami robić jestem śpiochem i nienawidzę rano przed pracą mieć problemu z układaniem.

Mel na mojego brata mówimy Meli :) Skrót od Melona - tylko nikt nie pamięta dlaczego w przedszkolu go tak nazwali.

hhhhmmm właśnie córcia się na żarełko obudziła....dostała...więc chyba powinnam iść spać...heheh...tym bardziej,że pewnie na jakieś 2,5- 3 godzinki...i znowu karmionko....więc chyba skorzystam....papa

reklama
Jutro tutaj chyba nie zajrze wiec Dla wszystkich Maluszkow aby zawsze byly usmiechniete i szczesliwe a ich rodzinki obdarzaly ich miloscia. I dla Was
005.gif

016.gif

020.gif

010.gif

006.gif

008.gif

016.gif

019.gif

016.gif

012.gif

022.gif

Nowe wątki