• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No właśnie Asioczek! Ja ostatnio tylko po płaskim ;) Ale już zwleczenie się i wejście spowrotem na moje skromne 4 piętro bez windy to dla mnie niezły spacer ;) A nudy w domu okropne...

Asik ja na 3 sie wdrapywalam :) wiec wiem co teraz przezywasz :) Jeszcze troche i bedziesz wozek lub nosidelko wnosila, wcale lzej nie jest :) Chociaz ja mam o tyle dobrze, ze stelaza na 3 pietro nie tacham :)

Jakoś tak mi dzisiaj ciężko. Brzuch taki pękaty i twardy. Ja to chyba do terminu nie dotrzymam ;) Ale zobaczymy, co w czwartek mój gin powie, może wyczyta zusg jakiś inny termin porodu ;))

a no buciki takie wiosenne, widzialam fajne w takim sklepie na dworcowej(to jest taki sklep na rogu ale nazwy nie pamietam), byly fajne nie za wysoki obcas, tylko ze wygladaly jakby ktos juz w nich chodzil ;D nie przymierzal!!! chodzil!!! i obsluga jakas dziwna byla, no i poszlismy, dzisiaj moze pojedziemy do galerii, juz nie moge sie doczekac az otworza te nowe centra handlowe u nas:) byle tylko z czyms porzadnym i konkretnym

Witam wszystkie kolezanki serdecznie. Od czasu do czasu czytam Wasze posty z duza przyjemnoscią. Wiem, że potraficie kazdemu doradzić, dlatego zwracam sie do Was z ogromna prośbą o pomoc. A wiec. Bylam dzsiaj u lekarza, i powiedzial, ze mam skracajaca sie szyjke i moge niedlugo urodzić, a jestem w 36 tygodniu ciązy. Chcialabym rodzic w 2, ale nie wiem, czy na I czy na II połoznictwa. A moze znacie nazwisko dobrej poloznej, ktora chetnie pomoglaby przy narodzinach dziecka. Poza tym bylabym bardzo wdzieczna za wskazowki przed i zaraz po porodzie. Czy warto zaplacic za sale pojedyncza, czy lepiej jednak w 2 lub 3 osobowej. Napiszcie prosze o szpitalu nr 2 Serdecznie dziekuje.

Witaj Anwaryl ja moge polecic swoja polozna. Pracuje ona na 1 poloznictwie woe tez tam rodzilam. Po porodzie mialam pokoj 1 osobowy ten mniej luksusowy bez lazienki i uwazam, ze warto. Co do poloznej moge na priva wyslac Tobie namiary.

Czy Twoj lekarz pracuje w 2 ?? Jezeli tak warto jego zapytac ktora polozna poleca. Wsrod lekarzy i poloznych tez sa rozne uklady.

hej anwaryl :)

Ja też rodziłam w 2ce na 1szym piętrze, to chyba jest II położnictwo ::)
położną miałam kumatą, wrazie potrzeby służę namiarami

Ja miałam salę pojedynczą tak jak Asioczek
kosztowała mniej niż ta rodzinna
ale nie to było dla mnie ważne :)
sala rodzinna była mi poprostu niepotrzebna, bo spędziłam w szpitalu tylko 1 nockę
a mąż i tak musiał jechac na noc do chatki pościelić wyrko dla małej i dopracować inne szczegóły ;)

Zawsze zaznaczam, że wymagająca ze mnie babka ale sala rodzinna to naprawdę zbędny wydatek - jedynka jest super !!

reklama
Witaj Anwaryl,
ja rodziłam w 2 na pierwszym piętrze, tzn. na położnictwie II. Salę miałam dwuosobową, bo nie chciałam "jedynki". Chyba umarłabym z nudów. Bardzo sobie chwalę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry