Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anecia pisze:Mea Iga tez miala bardzo spuchniete dziaselka zanim przebil sie pierwszy zabek i trwalo to dosc dlugo wiec nie martw sie to jest normalne wiem ze dzieciatko cierpi ale procz masci ktore przynosza chwilowa ulge nic nie pomaga pozostalo cierpliwie czekac.
mkkafe pisze:Nalaseczka ja bym stad spindalala. Pewnie bym troche nad tym myslala ale wiem ze chociaz bym sprobowala. Wstyd mi jest za ten kraj rzadzony przez partie Rydzyka i za to co sie tu dzieje. Ja najchetniej zamieszkalabym w krajach skandynawskich, niezaleznych od UE .
Tutaj aby sie czegos dorobic trzeba albo pracowac po 20 godzin na dobe albo zaczac zyc nieuczciwie. No chyba ze ktos sie bogato urodzil i start w zycie sponsoruja rodzice.
Ja malo sentymentalna jestem, chociaz najdluzej za granica bylam 2 tygodnie, wiec moze nie powinnam sie wypowiadac...
Ale nie tesknilam. Moze troszke za naszym domkiem, ale dom mozna stworzyc sobie wszedzie. Raz bylismy bez Agatki - tesknilismy tylko za nia.
Generalnie jestem odseparowana od rodzinki juz ponad 10 lat wiec jestem zahartowana. Jest mi dobrze wszedzie tam gdzie jest moj maz i dzieciaczki.Reszta sama sie uklada