reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niels ;D ;D Masz już roczek!!

bday2.gif

Wszystkiego Naj, Najsłodszego dla Ciebie ;D

Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...

życzy ciocia Viola z Juleczką

birtday.gif

reklama
asioczek pisze:
Mel wooow :) Gratulacje.

Teraz musicie pomyslec nad drugim imieniem, macie jakies typy? I sie tak troche zastanawiam czy wszych planow wyjazdowych ciaza nie pokrzyzuje.
A i dodam ze troche zazdroszcze tych 2 krech :)

Typy są ;D
ale jeszcze tyyyyle czasu, że pewnie zmienią się jeszcze kilkanascie razy ;)
Planów nam nie pokrzyżuje, bo to była część naszego planu :)

dziękujemy za gratulacje :) :) :)

Nielsiu kochaniutki
życzę Tobie wielu wspaniałych roczków jak ten,
żeby Twoja buzia byla zawsze uśmiechnięta i żebyś był zawsze zdrowy jak rybka

życzy Pariska z fasolką ;) i z rodzicami

Orange%20Tort%20Cake.jpg

dziekujemy wszystkim za bardzo mile zyczenia:) prosze jeszcze o trzymanie kciukow bo o 13,30 mam egzamin na prawko. w dodatku dzisiaj jak na zlosc zaczela mnie nerka nawalac ze ledwo sie ruszam, srodki przeciwbolowe poszly w ruch...przydalo by sie w koncu przejsc do lekarza.

Ojjjjjej Mel - jak ja Ci zazdroszczę !! Wchodzę sobie tu po weekendzie a tu taaaaaaaaaaaaka niespodzianka :) Gratulacje dla Ciebie i dla zdolnego Tatusia, co to Mamusi myślenie wprowadził w czyn ;D Super, super, super :-)

I jeszcze najlepsze życzenia roczkowe dla Nielsia. Zdrówka, radości i samych szczęśliwych chwil w kolejnym roczku !

I dzięki laski za rady co do roczku - myślałam o grillu, ale czeka mnie wizyta babć i prababć, dla których grill jest "nowoczesnym wymysłem leniwych gospodyń" ;)

Buziaki! Pa!!

PS. Melka chyba mnie zmotywujesz :-)

Mago
motywuj się dziewczyno
motywuj... ;D ;D ;D ;D

dzięki za gratulacje :)

jak widać moje myślenie jest bardzo owocne ::) ;D

reklama
O RANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE ;D ;D ;D ;D ;D ;D Melanie ::)
A ja tego wcześniej nie zauważyłam, jak mogłam :-[. Kilka dni nieobecności i proszę od razu milej ;)
Pamiętam jak ja się cieszyłam ze swoich kreseczek na teściku...mam do tej pory obydwa testy i dalej widać krechy :D :D. Pewnie mi już nie będzie dane widzieć po raz trzeci :(.
Wszystkiego najlepszego dla rocznego Nielsa od cioci Gosi (sorki za spoufalanie się, ale tu wszyscy swoi :laugh:).
Natalya mam pytanko, gdzie na kursik prafffka chodziłaś? Chce iść w sierpniu i tak się zastanawiam gdzie....
Już pewnie jesteś po egzaminie. Mam nadzieję, że poszło dobrze i zdałaś ;). Pozdrówka dla mam, dzidzi i fasolek ;D
Melanie, a może będzie parka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry