reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
natalya pisze:
dzieki mel ale ja na szwederowie mieszkam a fordon troche daleko i zalezy mi od zaraz...moze pogadam z moja przyjaciolka i uda jej sie jeden dzien w tygodniu poswiecic w koncu maly ja zna i mam do niej zaufania a jak nie to poszukam moze w anonsach

aaa poczekaj na szwederowie mam koleżankę, która tez opiekuje się dziećmi
jak nie załatwisz z Twoja koleżanka do daj znać :) - a ja w między czasie zapytam tą moją czy nadal się zajmuje dziećmi

aska a Ty gdzie mieszkasz? bo ja mam skleroze i nie pamiętam :P fordon?

reklama
ano widzisz też fordon
mój mautek mieszka na Osiedlowej, wiesz gdzie to jest ?
ja też tam kiedyś mieszkałam :) jak chodziłam do podstawówki ::)

rozmawiałam własnie z moja mamą - by the phone :D
i jej by pasowało w sierpniu pilnować dzidzi w fordonie

BTW stawki w Bydgoszczy są podobne

Witajcie!!!W końcu tu dotarłam!!!

Na początek wiele dobrego w Nowym Roku,zdrówka!!!!

Asia-jak chcesz jeszcze namiary na położną z 2 to służę-za 300zł-super babka!Już chyba pisałam,że dzięki niej zdecyzją o cesarce poszło tak szybko!Super zdjęcie masz w profilu!

Co do wieku to mi zaniedługo obok 3 pojawi się 1 :(I niestety coraz więcej zmarszczek!Ja jestem fanką Vichy-ale ostatni kupiłam serię Loreala z boswelox i zobaczymy czy zdziała cuda :)A o biotr.chyba też pomyślę!

Sorry,że nie dotarłam na spotkanko-mam nadzieje,że niedługo będzie następne ;)

Pozdrawiam wszystkich b.serdecznie i mam nadzieję,że będe juz na bieżąco!

Wiem gdzie jest Osiedlowa :). W Fordonie mieszkam już sporo latek :) Ale do podstawówki dojeżdżałam do "miasta", bo chodziłam do szkoły sportowej.

Irin namiary na położną poproszę. Będę mogła sobie wybrać, która mi pasuje najbardziej. :)

do podstawówek to ja chodziłam sześciu :P w tym 3 w fordonie
do sportowej w miescie tez chodziłam :D i to najdłużej, bo 2 i pół roku ::)

ale będziesz miała wybór ::) - podejmujesz dobre decyzje?

Ale sie rozmarzylam spa, masaze, sauny ............ ::) :) tez mam ochote na takie przyjemnosci
Kiedys tez mieszkalam w Fordonie na Tatrzanskim mieszka tam jeszcze moja mama

witam!

Ja tez mieszkałam w frodonie na szybowników i chodziłam z wronką do 27.
Mel ty też tam chodziłaś? Ale ty jesteś chyba 2 lata młodsza od nas?

Helołek laseczki w Nowym Roku ;D
Muszę się w końcu odezwać, bo się Mel już zupełnie obrazi na mnie za taką ignorację tematu ;)
Jestem z Bydzi, mam na imię Viola, rocznik 77 i mam 4 letnią ślicznotkę Juleczkę.
Reszta o mnie wyjdzie na bieżąco....chyba, hihi ;D
Pozdrawiam!

reklama
Mel super by bylo jak moja nie bedzie mogla to dam ci znac.....no dobra to ja sie w koncu w przyszlym tygodniu umawiam do kosmetyczki...bo ja tak ze wszystkim sie wybieram i nic z tego...nawet ten moj na mnie krzyczy ze mam cos dla siebie zrobic i przestac oszczedzac(bo ja takie cos dziwne mam ze mi na wszystko szkoda..nie wiem chyba na czarna godzine bym chciala wszystko odlozyc...a jak ta czarna godzina nie nadejdzie?? ;D)...a i jego w koncu tez do kosmetyczki zapisze...male oczyszczanko dobrze mu zrobi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry