reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wow teraz to chyba bede miala jeszcze wiekszy problem z wyborem kremu tyle podalyscie ciekawostek ;D ja uzywam nivea visage dla cery wrazliwej i suchej chetnie sprobuje biothermu tak go zachwalacie, mysle ze bedzie mi sluzyl bo moja cera potrzebuje extra nawilzania.
Jesli chodzi o latka ja w tym roku w lipcu bede miala juz 3 z przodu ale co tam nie liczba wazna ;)

reklama
Mel jak szaleć to polecam http://www.spasalon.com.pl/ ale to w Sopocie, widzę, że w pobytach pakietowych wprowadzili "Pobyt dla Młodej Mamy" już nie moge się doczekać kiedy tam pojadę wrócić do formy.

A mąż to u mnie też zapewne do psychoterapeuty się zapisze jak dłużej w domu będę siedziała.

szukam opiekunki dorywczo, zeby przychodzila raz dwa razy w tyg na caly dzien i zeby bylo pod telefonem...bede miala wtedy czas wyskoczyc pozalatwiac swoje sprawy i troche sie zrelaksowac, moze macie kogos kogo mozna polecic?? orientujecie sie jakie sa stawki?? chcialm poszukac w necie ale znalazlam tylko strone niania.pl i nic tam ciekawego nie widzialam

Ja moge Tobie polecić moją mamę :)
moja mama lubi male dzieci i zajmuje się tym, bo to jest dla niej przyjemność
teraz nie ma żadnego dziecka pod opieką ale idzie do szpitala :( i bedzie "czynna" gdzieś koniec marca
więc jeśli wtedy będziesz jeszcze szukała odpowiedniej osoby to możesz dac znać - umówicie się i ocenicie :)

na jakim osiedlu mieszkasz? Mój mamutek mieszka w fordonie

Melanie jeżeli twoja mama do sierpnia nie będzie zajęta to się do Ciebie uśmiechnę. Niestety nianię będziemy musieli wynająć, bo ja wracam do pracy, a instytucja babci jeszcze nie wchodzi w rachubę, bo moja mama pracuje, a teściowa poza Bydgoszczą i raczej nie zostawiłabym jej mojego dziecka.
Natalya nie wiem jakie są stawki w Bydgoszczy, w Poznaniu to 5-6zł za godzinę.

A do Sopotu, do SPA jeżdżę z mężęm, myślałam, że pojedzie raz i mu się nie spodoba, a tu się okazało, że okłady ze śmierdzących alg i wygrzewanie w maszynie która odchudza bardzo mu do gustu przypadły i teraz samej mnie nie puści. Więc jak jeździmy to razem więc maluch pojedzie razem z nami :)

dzieki mel ale ja na szwederowie mieszkam a fordon troche daleko i zalezy mi od zaraz...moze pogadam z moja przyjaciolka i uda jej sie jeden dzien w tygodniu poswiecic w koncu maly ja zna i mam do niej zaufania a jak nie to poszukam moze w anonsach

reklama
Aska no jasne - jeśli tylko mamutek mój będzie wolny to napewno sie ucieszy :)

my z mężem jeździliśmy do sopotu na baseny
ale nie na baseny tylko na sauny :D i masaże
też to uwielbiamy oboje
do kosmetyczki też umawiam mojego męża i o n też jest b. zadowolony z Joli Milickiej
chodzi również na pedicure :)

a ja się zapisałam w poniedziałek na masaż ;D
pierwszy raz po porodzie - tak mi tego brakowało w ciązy ::)
teraz czekam aż przestane karmić i polecę na saune - aj lajk yt ;D
podobno toksyny dostają sie do mleka - więc odczekam jeszcze te 3 miesiące

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry