Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
biedny WiktorekMilkaa foteczki jak zwykle "przesuper".
U nas dziś był wybuch niepohamowanej histerii - a to wszystko przez tatusia - kupił synkowi śliczną piżamkę w ... szkielety tyranosaurusów rexów. Boże jaki był wrzask, na nic nasze tłumaczenia, że to taki tygrysek, wczepił się jak małpka we mnie i nie mógł spojrzeć na to paskudztwo. Kto wymyśla takie wzory na piżamkach na 98 cm???
A tatuś??? Z wyrzutami sumienia szybciutko popędził do swojego cubusa i wymienił na słodką dzidziową piżamkę w kotki w sam raz dla swojego dwulatka.
Idę obejrzeć Bridget Jones po raz 47 chyba. Od 7 tygodni to nasz pierwszy sobotni wieczór w domu - niebywałe.

) ale na co dzien zasypia w ten sam sposob: pijac z piersi i sluchajac opowiadan dla starszych, 6-cio letnich dziewczynek
Narazie jeszcze nawet to lubie, ale mam nadzieje ze przerodzi sie to kiedys w zasypianie podczas czytania. Jagoda nigdy nie lubila smoka tak jak Agatka i zamkniecie drzwi i zostawienie jej samej sobie nie wchodzi w gre
Agata kiedys bala sie wlosow na podlodze - jako ze to byly dla niej pajaki
.
- ale to sporadycznie. O 20,00 jest już bardzo zmęczony. Po mleczku odkładamy go do łóżeczka i najczęściej mąż siedzi sobie obok, pracuje na kompie a Franek słucha kołysanek i pokłada sie a to na kołderkę a to na podusię.....i za którymś razem już się nie podnosi - zasypia :-) . I tak chyba nie źle - bo zostawienie go całkiem samego w pokoju tez u nas w grę nie wchodzi
.
ale nic takiego nie miało miejsca. Polubili się
. Teraz jest mu przynajmniej ciepło cała noc bo czesto się przedtem odkrywał.Nadal nie mogę skojarzyc gdzie w wierzchucinku bedzie wasz dom ;-) ale jak na wiosne sie wybuduje, to na spacerku pewno mi sie w oczy rzuci :-) .
Zalezli nam juz za skore