• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maja ma wygląd słodziaka a rozrabia jak mały diabełek :) Śmiejemy się, że im bardziej wchodzi w szkodę tym bardziej z radości marszczy nos i głośniej się śmieje. :-)

Sama jestem zdumiona, jak szybko czas leci i jak mi dziecię wyrosło. Dodam, że misiowy kombinezon jest na wzrost 86cm. A Mai powoli na długie nogi miejsca brakuje.

GeHa super, że już nowe gniazdko zaczniecie wić. Z lepszą perspektywą na przyszłość.

Pati nie pomyślałabym, że nasza pościel też musi być ocenzurowana :)

reklama
dzien doberek...

asioczek...
ale córcia Tobie urosła
śliczna z niej dziewczynka
słodziak na maksa:-)

GeHa...wszystkiego dobrego w Waszym nowym miejscu na ziemi:tak::cool:

u nas z nowosci to tyle ze Samuel zna juz wszystkie literki
i umie czytac pojedybcze,proste słowa tzn. sylabizuje je i sklada w całośc:-)
youpi.....
ale jestem z niego dumna:-)
i pani go chwali:-)

od wczoraj mamy wyro dla Pariski, wiec wracamy do modelu samodzielnego zasypiana, wczoraj ryczala z 15 minut ale z doswiadczenia wiem ze to ulegnie zmianie

sadzie ze dzisiaj poryczy tylko chwilke a jutro juz bez ryku :happy:

no i nie bylo już ryku wcale :-)

zasypia pięknie w mig
dobrze sobie zapamiętała jak to było w domu :cool2:

milego wieczoru matki, żony i ... :crazy:

Pati - to ci Sami będzie niedługo nasze posty podczytywał :tak:

Dzisiaj sie zmachałam na aerobicu - sezon na dobre rozpoczęty. Tylko przed chwilą wchłonęłam 3 duże kostki czekolady ... hmmm i gdzie tu logika ??? :no:

Z tymi rozmiarami to faktycznie nie ma reguły, ja jestem przyzwyczajona do lekko zaniżanych.

A propos mąż zaprasza do cubus'a w weekend - mają być jakieś akcesoria zimowe (czapki, rękawiczki itp) w niskich cenach od 5 zł.

hmmm, ja wlasnie jutro na weekend wyjezdzam. Wyznaje zasade:Czapek nigdy dosc :tak: wiec pewnie z niejedna bym wyszla...no nic...

Agatka tez czyta - pisze do nas listy jak sie zdenerwuje, tresc ich mniej wiecej taka "prosze nie fhodzic do mojego krulestwa hyba ze do jagody" Listy zostawiamy na pamiatke.:-)Dodaje, odejmuje i mnozy - sporo dzieci w zerowce potrafi ladnie liczyc - coraz szybciej sie teraz te dzieciaczki rozwijaja, chyba jest to miedzy innymi efekt tych wszystkich fajnych zabawek itp ktorymi jestesmy bobmardowani, tak wiec drogie mamy - nie zalujmy :-D i nie miejmy wyrzutow pt "kolejna zabawka", zwlaszcza gdy kupuja dziadki :-D

hmmm, ja wlasnie jutro na weekend wyjezdzam. Wyznaje zasade:Czapek nigdy dosc :tak: wiec pewnie z niejedna bym wyszla...no nic...

Agatka tez czyta - pisze do nas listy jak sie zdenerwuje, tresc ich mniej wiecej taka "prosze nie fhodzic do mojego krulestwa hyba ze do jagody" Listy zostawiamy na pamiatke.:-)Dodaje, odejmuje i mnozy - sporo dzieci w zerowce potrafi ladnie liczyc - coraz szybciej sie teraz te dzieciaczki rozwijaja, chyba jest to miedzy innymi efekt tych wszystkich fajnych zabawek itp ktorymi jestesmy bobmardowani, tak wiec drogie mamy - nie zalujmy :-D i nie miejmy wyrzutow pt "kolejna zabawka", zwlaszcza gdy kupuja dziadki :-D

O tak, popieram kwestię kupowania przez dziadków !!!

reklama
GeHy Juleczka ma dzisiaj 5 urodzinki !!!!!

Hej Młoda Damo !!
Życzymy Tobie z całą Pariskową rodzinką
wszystkiego co najlepsze, aby Twoje nowe miejsce życia
było najwspanialszym miejscem na ziemi,
żeby nigdy Wam niczego nie brakowało...

i żebyś zawsze świeciła tym swoim super uśmiechem !!

fireworks.jpg

02-birth1.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry