Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Chciałam coś wczoraj naskrobać, ale usypiając Oliwkę razem z nią zasnęłam 
Spotkanko było oczywiście bardzo sympatyczne, musimy częściej coś organizować
Nikusiowi się buzia nie zamyka w uśmiechu, bardzo pogodny z niego chłopak. A jaki wielki z niego chłop
Normalnie tylko trochę jest mniejszy od Oliwki.
Oli wczoraj akurat miała gorszy dzień, przebiła jej się druga czwórka, ale pierwsza tak boleśnie, także moje pogodne zazwyczaj dziecko zamieniło się wczoraj w marudę. Chociaż na spacerze nie marudziła tak bardzo, za to przedtem w domu dała mi trochę popalić
Pomógł dopiero nurofen.
Nie pisałam wcześniej, ale w zeszły weekend poznałam też Djanyę
Byliśmy na działce w Tuszynach u rodziców, Djanya odezwała się do mnie smsem, że też jest na działce i się spotkałyśmy. Z Bruna fajny chłopaczek tez już jest, rosną te dzieci jak na drożdżach :-)

Spotkanko było oczywiście bardzo sympatyczne, musimy częściej coś organizować
Nikusiowi się buzia nie zamyka w uśmiechu, bardzo pogodny z niego chłopak. A jaki wielki z niego chłop
Normalnie tylko trochę jest mniejszy od Oliwki.Oli wczoraj akurat miała gorszy dzień, przebiła jej się druga czwórka, ale pierwsza tak boleśnie, także moje pogodne zazwyczaj dziecko zamieniło się wczoraj w marudę. Chociaż na spacerze nie marudziła tak bardzo, za to przedtem w domu dała mi trochę popalić
Pomógł dopiero nurofen.Nie pisałam wcześniej, ale w zeszły weekend poznałam też Djanyę
Byliśmy na działce w Tuszynach u rodziców, Djanya odezwała się do mnie smsem, że też jest na działce i się spotkałyśmy. Z Bruna fajny chłopaczek tez już jest, rosną te dzieci jak na drożdżach :-)

ale z Franiem było tak samo. Jak zaczął raczkować to koniec. Wszedzie się pchał. Nie mozna go było z oczu spuścić. No ale ja mam tak do dziś, bo F. jest b. żywy i ruchliwy i do tego wszystko musi być "szybko". On tylko "flaczeje" jak ma 39 stopni goraczki ( na razie 2 razy miał) i wtedy widać, że jest spokojniutki. Ale u nas to na bank coś z ADHD lub jakiej nadpobudliwości
- w szkole się okaże.
Miko jest teraz w takim wieku że cały czas żąda uwagi i chce aby go nosić i z nim chodzić no i jeszcze ta pogoda nie wiadomo co ze sobą zrobić