• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja jutro poczytam, a dzis tylko mam zdanko do agnes! TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!

ja tez miaalm krwiaka i to dosc duzego, podkosmówkowego... od 13-14 tygodnia już przestałam miec ciąże zagrożoną, bo sie wchłonął... takze wiem co czujesz i jestem pewna ze bedzie dobrze!!!!!

reklama
Renifer,

dzięki, ja też jestem dobrej myśli :) ale nie wiedziałam, że nic nierobienie tak wykańcza, już chwila chodzenia, np umyć się do łazienki wywoluje u mnie potworne zmęczenie :szok:

nie mogę się doczekać powrotu do świata aktywnych ! :)

Kaasiulka,

ty idz juz lepiej urodzic :-) będzie Ci lżej hihi

czekam w tym tygodniu na dostawy, pozamawiałam sobie co nie co na allegro, m.in. stolik do lozka, pod laptopa i sniadanie , bo w tej chwli mam go na udach na grubej ksiazce zeby mi ud nie upiekł :-D jakieś legginsy i rybaczki, które będą ze mną rosły ;-)ale i tak chciałabym wyjsc do ludzi ...

za to dzis przyjada moi rodzice z wizyta, przywioza mi zakupy, jakies miesa i warzywka ze sprawdzonych zrodel ;-)uuu az fasolka zabulgotala, czyzby czas na przekąskę ? :confused:

Ależ piękna pogoda się zrobiła !!! W końcu lato :)
Agnest współczuje ci tego leżenia ale dla dzidziusia zrobi się wszystko.

My w tym tygodniu mamy przerwę w basenie bo w Pałacu jest BIM i nie ma wejść dla ludzi z zewnątrz - szkoda. Planujemy za to wyprawę do zoo - bo trzeba jakoś czas urozmaicać :)

kurka, my też z niuniusiem jeszcze w zoo nie byliśmy. aktualnie chłopaki wyszli na spacer a ja tu z głodu umieram ! :-) trochę chodzę w ciągu dnia, ale żeby tak w kuchni robić sobie posiłki ... nieee w końcu lekarz mówił tryb oszczędnościowy ;-)no ale ile można spacerować ...

moi kochani Rodzice nawieźli nam tu wałówki to na kilka obiadów jest, zdrowa wołowinka dla fasolki też :tak: mój syn aż trząsł się przy jedzenie groszku świeżego, który u dziadków posiała w tym roku jego 5letnia kuzynka hihi przywieźli nam też porzeczki z krzaczka i tez mu się fajnie buzia wykrzywiała :-D w końcu nie wiadomo, kiedy tam pojedziemy ...

w każdym razie byli w szoku bo pierwszy raz widzieli wnusia po wizycie u fryzjera, już nie ma loczków ... puszczę fotkę na forum ze zdjęciami jak tylko mężulek mi skopiuje na mój PC

miłego wieczorka

Wybraliśmy się po południu na Leśne i dorwała nas ulewa. Dziewczynki uznały to za przygodę wakacyjna a ja myślałam, ze będę musiała męża wzywać na pomoc. Na szczęście jakoś ustało i jak dojechaliśmy do domu to się rozpogodziło :) Przez te deszcze to ciężko coś zaplanować i gdzieś dalej od domu odejść.

Hej :-)

Ja nadal melduje sie w dwupaczku :tak:...kulam sie i kulam i nic :no:,dopada mnie juz deprecha,echhh.....

No własnie wczoraj ponoc niezle padało i to nawet widze ze na Leśnym :szok: a u mnie na Bartodziejcha ani jednej kropli :no::baffled: nawet nocka byla tylko błyszcząca ;-)...

Agnes,trzymaj sie kochana,duuuzo odpoczywaj :tak::tak::tak:....bedzie wszytsko wsio,zobaczysz,trzymamy kciukaski :tak::-);-)...

Miłego.......

hej, ja cały tydzień miałam gości w domu a dziś już tak pusto, biedny Ignaś chodzi i szuka:-(
Kaasiulka, chyba zaczynam cię rozumieć, zwłaszcza jeżeli chodzi o bycie ociężałym, wczorajsza pogoda dała mi nieźle popalić, dobrze, że choć w jednym pokoju mamy chłodno:-) wieczorem po burzy poszliśmy na spacer na wyspę młyńską, bardzo ładnie tam zrobili, takie stopnie wodne, całkiem przyjemnie było:tak:
Asila, takie dodatkowe becikowe już było w Bydgoszczy, przysługuje tym, którzy mają prawo do zasiłku rodzinnego (czyli dochód ok 500zł /osobę). W kwestii zmiany przepisów od 1 listopada, to nie trzeba karty ciąży tylko zaświadczenie od lekarza prowadzącego. Jak dla mnie totalna bzdura, bo np u mnie w przychodni zwyczajowo kartę ciąży dostaje się dopiero po 12 tyg:confused:

Soppana może w końcu się spotkamy :) Dokulaj się do mnie a ja cie potem odprowadzę. Może chłopaki już spróbują sie trochę razem pobawić.

Na wyspie młyńskiej rzeczywiście jest teraz ładnie i podobno można tez przejechać się bryczką po Bydgoszczy - start właśnie z wyspy.

reklama
a w Fordonie to troszkę grzmiało i padało dzisiaj :-) właśnie dostałam dziś stolik, który zamówiłam na allegro i mogę juz z łózka swobodnie surfować w necie ;-)

jeszcze tylko 2 dni do badania, a potem będe odliczac kolejne 7 do wizyty u kolejnego lekarza, ciekawe czy zalozy mi karte ciąży w 10 tygodniu :-p

jakoś nie zakładam jeszcze suwaczka, czekam na datę z usg, tak ogólnie, to licząć od daty ostatniej @ to będzie 8 luty. trochę się boję jak to będzie z takim maleństwem zimą ... kurcze już chciałabym wiedziec kto tam siedzi i isc na zakupy... chyba leżenie na mnie zle wpływa ... przynajmniej dzisiaj skonczylam jedna z zaległych lektur, w kolejce jeszcze 3, przy czym troche mnie oczy pieką i nie wiem od czego, jak stane na nogach to czas na kontrole u okulisty :-(:zawstydzona/y:

też jeszcze nie doszliśmy z rodzinka na wyspe mlynska, a o tej dorożce to słyszałam w lokalnych wiadomościach i myślę, ze skorzystamy. Igusiowi na pewno się spodoba :-) pytanie tylko kiedy stane na nogach :confused: no dobra, dosyc marudzenia.

3majcie sie cieplutko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry