reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Renifer
co do miejsc na porodówce to sie troszke zwolniło...ale od przyszlego tyg znowu ponoc mały nawał bo troszke jest lasek na patalogi,czekaja na swoja kolej ;-)...
A o Szubinie tez czytałam.ponoc bardzo fajny szpital :tak: wiec jak bedziesz miała chwilke to jedz i wybadaj co i jak ;-)...

Agnes,ja wczoraj wpierdzielałam do grilla pomidorki ze smietanką a co do majonezu to wierz mi ze przed ciaza mógł nie istniec a teraz nie ma opcji zeby nie było go w lodówce :-)...

hej

własnie wrocilam ze spacerku/zakupów i będę powoli szykować obiadek. Dzis kupiłam gigantyczną włoszczyznę, nie wiem na czym ją pędzili a jest imponująca. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego dobra zupka kalafiorowa :tak:

zaraz idę jeszcze po kefir bo kupiłam 0,5kg truskawek i zrobię koktajl :tak:

za to właśnie lubię lato :-D

AgnesBest, ja też robię koktajle truskawkowe, ale przeważnie na jogucie naturalnym. Już możesz chodzić? Świetnie1

kaaasiulka, melduj się!

rybka, witaj ponownie :-)

renifer, nie chcę Ci apetytu odbierać, ale uważaj, bo ostatnio czereśnie są robaczywe :-( z wierzchu nie widać, a w środku paskudztwo...

czy dzisiaj ma zamiar padać cały dzień? :-/

Ha !!! Melduje sie ;-) nadal z brzusiem :tak:...

Wczoraj czułam sie strasznie :szok: myslalam ze to moze cos przepowie ale nic,nadal cisza....dzisiaj za to czuje sie rewelacyjnie :-) az mnie nosi,moze to dlatego ze pogoda lepsza-jak dla mnie oczywiscie-wielkie dzieki za deszczyk :tak:;-):-).....

A co do czeresni to ja juz nie patrze co maja w srodku :baffled:...zawsze troszke bardzie pozywne :-D....

Pozdrawiam słoneczka :-):-):-)

Cześć Kochane Bydgoszczanki.
AgnesBest Gratulacje super że już możesz chodzić
Kaaasiulka Ty to jesteś bidulka.Życzę szybkiego rozwiązania.
rybcia_24 witam Cię Kochaniutka Gratulacje jeszcze raz.Trzymam kciuki że tym razem fasoleczka zamieszka do końca 9miesiąca.
Renifer soopana za was też trzymam kciukaski abyście dotrwały do końca i żeby nie było tak upalnie.
Arabella nie pamiętam czy Ci gratulowałam dzidziusia jak nie to Gratuluję.

A teraz trochę wieści o nas.
Żyje nam się tu fanie pogoda ostatnio nam dopisywała.Bo od kilku dni jest deszcz i burza.
Ale nie narzekamy na pogodę.
Dominika chowa nam się zdrowa jest dużą już dziewczynką samodzielną wszystko robi sama.
Spotykamy się ty z dwoma chłopcami z Bartusiem i Wojtusiem Dominika ich uwielbia.Chodzimy z nimi na spotkania mam z dziećmi tam się bawią i szaleją.Po takim spotkaniu idziemy na polanę aby dzieciaki się wybiegamy.I jak czasu starcza to idziemy na kawkę i dalsze pogaduszki.
Nasza córeczka od Września stanie się przedszkolaczkiem już się nie może doczekać kiedy pójdzie do szkoly bo tak mówi na przedszkole.He he śmieszka mała z niej.

Pozdrawiam was serdecznie Kochane Bydgoszczanki.

reklama
hej,
fajna pogoda się zrobiła, nie? chociaż mi dalej gorąco, ginka zleciła badania w kierunku tarczycy, ale w sumie na początku ciąży były OK, więc to raczej dla spokojności:-)
my też z Ignasiem teraz się odżywiamy na owocowo:tak: wczoraj byliśmy u znajomych na działce i wcinaliśmy porzeczki prosto z krzaka-mniam, czereśnie niestety większość szpaki zjadły, a jak robaczywe to mój M mgr inż rolnictwa mówi że dobrze, bo znaczy że nie pryskane:-D za to Agnes jak marchewa baaardzo duża to znaczy że na azocie pędzona i ja takiej nie daje młodemu:no:
ale ugotowana może być - byle nie surowa:tak:
Renifer, ty mnie nie strasz z tą kolejką, bo ja już łóżeczko mam skręcone:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry