Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aha, a jak jest ze znieczuleniem??? Można się doprosić w razie czego?
Jutro idę do teściówki na proszony imieninowy obiad, więc nie wyleżę. No, a w poniedziałek do pracy trzeba zasuwać, w dodatku ciężki tydzień mnie czeka, bo jedna koleżanka poszła na chorobowe, jest full roboty, a wiadomo, jeszcze się tak pewnie nie czuję, pracuję dopiero tydzień.
FotoIza, już chciałam Cię wcześniej zapytać, czy Ty masz może siostrę mieszkającą na Bartodziejach? Bo jeśli nie, to mieszka tu Twój sobowtór
![]()
Moja siostra przyjechała i umyła okna, drzwi i płytki w toalecie, więc te najgorsze roboty ;-) a resztę sami z mężulkiem. Od razu machnęłam porządki w szafach, szafkach
śmieci to nie wiem ile worów wynieśliśmy, byłam bezwzględna
pozostały nam drobne prace, wymiana blatów w kuchni i zakup nowego zlewozmywaka, wybranie szafki do łazienki ( w tej chwili mam kosz kosmetyków w pokoju ) 
:-) i zdróweczka chorowitkom życzę

coś go dziś tak wzięło na tego misia 
brzucho mi zawadza, a gdzie tu dalej
fajnie by było przerzucać brzuch na plecy w razie potrzeby 
;-) niech sie chłopak dotleni
....siadlam na chwile do kompika ale juz pranie woooola o prasowanie
a troche tego jest wiec teraz to co kobietki lubia najbardziej prasowanie 

.....
...wierze ze ci ciezko ale jeszcze,jeszcze,jeszcze troszke i juz bedzie lzej ;-):-)
...a powietrze takie fajne ostre dobre dla zakatarzonych....