Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przede wszystkim to Karolinusia gratuluję córki.
A jeśli o mnie chodzi, to staraliśmy się przeszło 2 lata. Udało się w 28 cyklu, w 3 cyklu po laparoskopii.
Jestem przeszczęśliwa i pełna obaw. W poniedziałek mam wizytę u mojego gina, zobaczymy co mi powie.
ale to już będzie pikuś 

niestety, żeby sam zawołał to nie bardzo.... ale siada i to jest ważne, może po 1-2 tygodniach w końcu zakuma ??? 

uznaję to za dobry początek

...
;-).....
...
na świeżym powietrzu 
bo tylko tam mają moją farbę ....
Tak mi powiedziała szczerze znajoma pielęgniarka z Biziela i powiedziała, że jeśli zależy mi na dodatkowej = lepszej opiece, to muszę dać w "łapę", bo inaczej to będą mnie olewać 

jestem ze tam polozne biora w lape 

...wiem ze kiedys tak bylo ale ze i teraz....idz rodzic do 2 tam sie Toba zajma bez wzgledu czy dasz w lapie czy nie,czasy sie zmienily i skacza w kolo pacjetek...wiem ze w tym szpitalu dobrze sie zajma i pod czas porodu i po....ja bym chyba nie miala odwagi dac w lape bala bym sie efektow odwrotnych, ze sprawi to wlasnie ze zle na mnie spojrza i dostane za swoje,slowo ja bym nie dala!!!!!