Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czyli marzec. Zajęcia sa na Dworcowej dwa razy w tygodniu (wtorek i piątek) ale można chodzić tylko raz w tygodniu. Co do odpłatności to jednorazowo - 15,00, a karnety od 80,oo do 150,oo w zależności od tego czy jeden czy dwa razy w tygodniu i na jak długo (1-3 m-cy).
Ja mam skierowanie do poradni i dopiero na podstawie rtg będą konkretne zabiegiIza niestety nie znam, jakoś na szczęście nie muszę chodzić.
Soppana ja na Rejtana chodziłam z Ewką i szczerze mówiąc wolałabym gdzie indziej. Idealnie jest w Juraszu ale tam się dostać to będzie ciężko. Dzwoniłam na Markwarta do Centrum Rehabilitacji - wizyty lekarskie sa na połowę maja. A ty musisz iśc do poradni czy już masz skierowanie na konkretne zabiegi?

Zajęcia sa na Dworcowej dwa razy w tygodniu (wtorek i piątek) ale można chodzić tylko raz w tygodniu. Co do odpłatności to jednorazowo - 15,00, a karnety od 80,oo do 150,oo w zależności od tego czy jeden czy dwa razy w tygodniu i na jak długo (1-3 m-cy).