• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
agnes - młody w wieku wiktorii miał juz 10 zębów, mała ma dopiero dwa - takze to chyba nie reguła...
co prawda te dwa jej wyszły w piatym miesiacu i teraz ida dopiero górne jedynki...

kto ma weekend ten ma weekend - ja jutro do pracy!

reklama
A ja dzisiaj doszłam w końcu z dziewczynkami do kina. Byliśmy na "jak wytresować smoka". Tylko Monice się nie podobało i skarżyła się, że ją od okularów 3D boli brzuch.

Pogoda dopisuje i pewnie zaraz pójdziemy poszalec do parku a wieczorkiem na msze, bo Monika sypie kwiatki :)

Witam po długiej przerwie mam nadzieję że na następne spotkanie się załapie i tym razem juz z moją Zosią, którą z wielkim trudem urodziłam ponad 2 tyg po terminie.

O rany Renifer brr aż mnie dreszcz przeszedł. A my dzisiaj pól dnia w Myślęcinku spędziliśmy i jak to przeczytałam to chyba na dzień dobry zrobie ogląd dzieci, bo już ich teraz budzić nie będę.

reklama
O rany Renifer....i co tam u lekarza?? Wszystko ok?? Ja się tego cholerstwa boje jak nie wiem co...bbrrr. Weronikę zaszczepiłam bo my dużo czasu na działce spedzamy a tam w lasach pełno kleszczy..

Ola gratulacje;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry