Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Soppana, Małolacie;-), kiedy będziesz w moich okolicach? Zaproszenie aktualne, Chyba, że nie masz ochoty gadać z babciami...
MOje dzieci śpiąNie wiem co mam robić z tego szoku. Upiekłam chleb, grochówka dochodzi, ciasto z truskawkami się chłodzi, podłoga umyta, pranie wywieszone. Chyba w końcu zabiorę się za dalsze porządki.

ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby minąć Zalesie i jechać do Kcyni:-) ale to też pod koniec miesiąca- od soboty mam wizytę teściowej
brrry chyba muszę zacząć sprzątaćPati waży 6,5kg
To tyle co mój niejadek
Wczoraj miałyśmy debiut marchewkowo-jabłkowy. Próbowałam też z kaszką. Wygląda to mniej więcej tak:Zobacz załącznik 256602Zobacz załącznik 256603
Agnes, ile waży Pati?
Madziara, mnie też sie nie widzi 9 miesięcy z brzuchem, a potem to już bajka!
Wronka, 35 kg to dużo, ale jak potrafisz to zrzucić to luzik. Ja w sumie w trzech ciążach tyle przytyłam (najpierw 12 kg, potem 9 a za trzecim razem 14 kg) i ciężko mi było!
zdrówka dla MartynkiWitam...
Wpadłam powiedziec , że zmiana planów u nas.... Martyna ma 38st. :-(
wooooow, kobieto jestem pelna podziwu, ja odpoczywam jak Borys śpi i nic mi się robic nie chce...;-)Soppana, Małolacie;-), kiedy będziesz w moich okolicach? Zaproszenie aktualne, Chyba, że nie masz ochoty gadać z babciami...
MOje dzieci śpiąNie wiem co mam robić z tego szoku. Upiekłam chleb, grochówka dochodzi, ciasto z truskawkami się chłodzi, podłoga umyta, pranie wywieszone. Chyba w końcu zabiorę się za dalsze porządki.
Madziara, to szok normalnie, 10 letnie dziewczynkiJa sie już nie moge doczekac wakacji i wstawania o 10-tej
A sprzątanie od 6-tej rano - po prostu jestem pełna podziwu.
A wiecie u Agatki w szkole, a właściwie w jej klasie dzieją się ostatnio straszne rzeczy i co najgorsza wyszło wszystko na jaw dopiero teraz a dzieje się to już od jakiegoś czasu. Chodzi o przemoc psychiczną, fizyczną i do tego niewłaściwe zachowania seksualne - a to wszystko to sprawa dziewczynek. Po prostu ręce opadają do czego są zdolne 10-latki. Na dodatek ani wychowawca ani dyrekcja nic nie robią, twierdza, ze rodzice sa przewrażliwieni. Skutek jest taki, że jedni rodzice już zabrali dziecko ze szkoły a inni się zastanawiają. A przecież nie o to chodzi, ze ofiary mają uciekać, tylko o to, żeby winnych ukarać. Zrobiło się jakieś pospolite ruszenie rodziców no i mam nadzieję, że w końcu dyrekcja coś z tym zrobi - bo tak być nie może, żeby 2-3 uczennice terroryzowały cała klasę.
Prędzej bym się spodziewała takich rzeczy w gimnazjum, a tu proszę IV klasa.

, aż się boje co to bedzie jak Weronika do szkoły pojdzie...ooo kurka...mój Borys tyle waży :-), a póki co na samym cycku...hehePati waży 6,5kg a Anulka piękne minki robiła hehe
Młoda wcinała dziś marchewkę. wyglądała na zadowoloną. wkleję fotkę na wątku zdjęciowym jak tylko ściągne je z telefonu.