reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Rzeczywiście tu pusto się zrobiło.

Mi również Madziu było Cię miło poznać :tak:

Wpadłam na chwilę, bo jutro wyjeżdżam do Warszawy na przyjęcie do chrzesniaka męża. Mam nadzieję, że Oliwka dobrze to przeżyje, bo poraz pierwszy będziemy w nocy spali poza domem.

reklama
Jestem, ale rzeczywiście coś tu ucichło.
Kasiu czy mogłabyś mi powiedzieć jak ci się sprawuje twój wózek - jesteś zadowolona z niego? U mnie niestety stwierdzili cukrzyce ciążową :-( Na dodatek mam jeszcze zapalenie krtani i zupełnie straciłam głos.

Madziara, ja jestem ze swojego wózka bardzo zadowolona. Mam Jaguara 4 Hauck Traxx. Super się go prowadzi, ma skrętne przednie koła, spacerówkę można zapiąć przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Wózek jest jednak ciężki, bo waży 17,5 kg, także jak ktoś musiałby go taszczyć po schodach na pietro to nie polecam. Ja mam jednak windę, więc mi to nie przeszkadza. W Mediamarkcie byłam tylko ze stelażem wózka, a w niego miałam wpięty za pomocą adapterów fotelik X-landera, ale pasuje też Maxi-cosi z tego co wiem. Oprócz fotelika kupiłam też gondolę X-landera i Oliwka jeździła w niej jeszcze do niedawna, ale skubana tak urosła, że musieliśmy już się przesiąść do spacerówki (rozkłada się całkowicie na płasko). Teraz mam gondolkę na sprzedaż.
Choroby współczuję, musisz teraz bardzo uwazac na to jesz.

Dzięki Kasiu za odpowiedź. Ja mam nadzieję, ze jak urodzę to juz będziemy mieszkać na parterze (na razie jest to III piętro). W sumie to mi się podobają wózki trójkołowe, no i chwiałabym coś lekkiego. Na razie się jeszcze na nic nie zdecydowałam - dlatego podpytuje :-) Diety pilnuje i na razie jest ok. Najgorsze jest to, że nie można się objadać owocami a czasami mam taką ochotę :szok:

Cześć dziewczyny ja też jestem z Bydgoszczy jak widać z suwaków jestem mężatką mamy prawie trzy letnią córeczkę Majkę i w drodze synka ( tak wyszło z usg ), który zaszczyci nas we wrześniu. Nie wiem jak Was ale mnie ten upał dobija! Jeszcze tu zajrzę za jakiś czas. Narazie:-D

Hey Aniu! Ja Tez Prawdopodobnie Syneczka Urodze Ale W Połowie Października. W Połowie Czerwca Ide Sie Przekonać Czy Aby Na Pewno. W Którym Szpitalu Chcesz Rodzić? Ja W Dwójce.
Ps. I Też Dobijają Mnie Upały. Praca Bez Klimy, Samochód I Dom Też. Idzie Zwariowac. Pozdrówka

reklama
RENIFER_24, właśnie miałam Cię tu ściągnąć! Ale zadziałała telepatia. JA też chcę rodzić w Dwójce.:-)

Do góry