reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

Cannella to jest cudowne uczucie wiedząc, że pod sercem tworzy się nowe życie:) naprawdę jestem bardzo szczęśliwa i wiem, że napewno w tym cyklu Wy też zafasolkujecie:*:*:*:*:*

My ciągle z TŻtem czytamy co się tworzy w poszczególnych tygodniach ciąży:) jesteśmy na bieżąco hehe ale na necie jest mnóstwo informacji na ten temat i nie wiadomo co wybrać i co czytać a by to wszystko ogarnąć to by dnia nie starczyło :D

reklama
Cannella moze to nie moj czas?eh nie wiem moze i go kupie jutro hehe wybiore sie na zakupy to mi sie humor poprawi i kupie go pewnie:p a teraz lece do pracy do wieczora:*

Pati no to mow jakie to imie:)my dla dziewczynki tez juz wybralismy:p

A o jakich imionach myślicie? Mi tam się podoba dla dziewczynki wiele imion ale dla chłopczyka ... prawie żadno! ;D A jak sie podoba to ktoś w rodzinie ma malucha o takim imieniu :p

Noo właśnie jak dla chłopczyka nam się podoba to są już dzieci w naszym otoczeniu które maja tak na imię...:( Dla dziewczynki to zgodnie podoba nam się Nikola:) ale dla chłopca to jest biiiig problem :(

Nikola ... Znam tyle Nikol, że masakra - ale bez obrazy :) Są różne gusta i guściki o których sie nie dyskutuje :) Ogólnie to ładne imie :) Mi sie podoba Maja ale mojemu TŻ nie :(

Mi się osobiście Maja średnio podoba ale każdy ma inne gusta właśnie:) nam się Nikola spodobała od razu i jeszcze później zobaczyliśmy taką śliczną dziewczynkę normalnie laleczka i miała tak na imię i nas to jeszcze bardziej przekonało hehe:) podoba mi się jeszcze Lenka, Oliwka, Milenka, i wiele innych ale dla chłopca nie mamy właśnie żadnego :(

Ja lubię stare imiona z tradycją które brzmią dumnie,i są już w użyciu wiele lat.Nie podobają mi się dlatego wszytskie Angeliki,Alany,Nicole,i Denisy.Takie jest moje zdanie.Logiczne,że nie dam dziecku na imię Stanisława bo to jest przesada,ale lubię poprostu stare imiona:-):-):-)

Mojemu R dla chłopaka moje typy się podobają,ale dziewczynkę chciałby mieć Jagódkę,ale ostatnie zdanie należy do mnie.A na drugie nasze dzieci bedą mieć BARBARA badz STANISŁAW(po dziadkach) zależy co będzie.

W ogole dla chłopaka badzo podoba mi się Krzyś ale mojego R siostra tak dała swojemu, i Tomek jest śliczne ale nasz przyjaciel się tak nazywa,i jakoś głupio tak dać.Radosław tez jest bardzo ładne ale miec 2 Radków w domu tego bym chyba nie wytrzymała:szok::szok::szok:

reklama
Liliana bardzo ładne, bardzo mi się podoba ale mojemu TŻtowi podoba sie tylko Martyna :D To jedyne imie które podoba sie Nam obydwojgu :)

Do góry