Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja wiem, że na każdego przyjdzie czas i poraAle kurde wszystkim sie jakoś udaje a mi nie
Chociaż ja sama nie wiem czego chceZ jednej strony chciałabym byc już mamą ale z drugiej strony nie ..
![]()
Paulisia a jak było u Was? "wpadliście"?![]()
ale sie cieszyliśmy bardzo z dzidziusia pamietam jak dzien przed ślubem poszłam do gin no i ten mi mówi ze dziewczynka i wogóle ja cały happy i mowie Wojtkowi ze bedize miał córeczke a on mina grobowa i obraził sie

pytam sie o co chodzi a on " bo ja chciałem syna"

Julka co prawda poszła spac o 23 i wstała o 9 ale musiałąm sie jakos zmobilizowac
nie no w moim przypadku napewno tak nie bedzie
:-) 15 wrzesnia ide do ginki i biore jakies anty 
wszystko sie stanie zapewne w najmniej oczekiwanym momencie
nie mam pojecia co moglabys kupic. ja zawsze szukalam czegos z kregu zainteresowania mojego. Lubi np. historie, archeologie to kupilam mu na mikolajki takiego rycerza w gipsie z narzedziamy i musial go sobie odkopac
powiem wam ze bardzo sie z tego ucieszyl i jaka frajde sprawilo mu 'odkopanie' go...facet ponad 30letni 
nie moze pojechac na takie wykopki to zrobilam mu chodziac namiastke wyprawy archeologicznej :-) innym razem kupilam mu dvd z nagranym koncertem kobranocki, bo lubi ten zespol. Staram sie cos takiego wybierac zawsze, aby miescilo sie w jego zainteresowaniach i jesli jest mozliwosc to zeby tez to troche zabawne bylo (jak z tym rycerzem
)
maaasakra jak Ty w ciągu dnia dajesz radę? Kinga na mnie ten wątek chyba nie ma zbawiennego wpływu niestety …Nie jestem ani narzeczoną, ani żoną ani mamą
Szkoodaa
![]()