reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Hej kobietki :**

Cornellka no to teraz pokaż mu, że jesteś twarda i nie rzucasz słów na wiatr!! niech się chłopak dwoi i troi by przekonać Cię do siebie i swojej miłości:) Trzymam kciuki :**

Cannella zobaczysz, że przyjdzie czas na Ciebie i będziesz cudowną mamusia:) jestem tego pewna:)

Polna, i znowu utwierdzamy się, że nasza służba zdrowia jest do "bani". Żeby taki numer Ci wywinąć!! kompletna nieodpowiedzialność!!

Zosiek Ty to jesteś szalona!!:) A Twój TŻ to rozpieszczany przez Ciebie normalnie :D:D

Elisse na teście wyraźnie wyszły dwie kreseczki!!:) powiem Ci, że ja miałam tą drugą bledszą od Twojej i była to ciąża! także leć do gina i mów swojemu! przecież on ma już tyle lat, że czas najwyższy! zobaczysz ucieszy się jak dziecko na wieść, że zostanie ojcem:) w jednej sekundzie zmieni się jego całe rozumowanie i nastawienie - jestem tego pewna:) daj znać kiedy mu powiesz i w ogóle jak zareagował:)
aha i wyślij mi też swoje namiary na siebie na priv to znajdę Cię na NK :p jeśli chcesz oczywiście:)

Kinga co tam u Ciebie??:D:D

Ja idę dzisiaj po wyniki bety o 15 także napiszę Wam jaki jest poziom bo ja się na tym nie znam jaki powinien być by było wszystko w normie. W ogóle to mój R jest dla mnie tak miły i kochany, że zaczynam się bać czy czegoś nie nabroił :D hehe

reklama
Cannella no to wszystkiego najlepszego dla Was :*:*:*:*:* żebyście byli szczęśliwi i by Wasza miłość z każdym dniem się pogłębiała:*:* Wszystkiego Naj naj naj:*

Co do dentysty to ja miałam niedawno robione kanałowe leczenie i powiem Ci, że chodziłam co dwa tyg do dentysty chyba 5 razy tak byłam bo miałam straszne zapalenie i kanały "zajechane" jak to powiedział mój dentysta. Ale ja za te wizyty czyszczenia kanałów i zakładania lekarstwa nie płaciłam i meeega się wystraszyłam, że przy ostatniej wizycie strasznie dużo zapłacę a tu dentysta mi mówi - 65 zł :D to Ty naprawdę dużo płacisz.

Ahh dziekuje Patrysiu Słoneczko moje :D
Dzisiaj to ja bede trzymac kciuki za Twoją bete :D:D:D :*
Ale jak wyjdzie niska i nie będzie ciąży to się nie załamuj :) Szybciutko będziesz mamą zobaczysz :D

teraz to niech on sobie nie mysli ze bedzie latwo musi sie okreslic czy mu zalezy czy nie nie bede sie z nim szczypac w koncu ponad 4lata to kawal czasu..

Cannella wszystkiego najlepszego co oragnizujecie na ten dzien?
Patrycja ja wierze ze Twoje malenstwo pojawi sie szybciej niz Ci sie wydaje:)
a jak przygotowania do slubu?
Polna ehh ta sluzba zdrowia szkoda slow i tyle moge powiedziec

Cannella, Cornellka ja nie liczę teraz na wysoką betę bo to dopiero miesiąc po zabiegu i najważniejsze by było wszystko dobrze. Chcemy się zaczać starać tak poważnie od września by były dwa miesiące przerwy:) no ale jak się trafi w sierpniu no to będziemy się cieszyć bo nie używamy żadnego zabezpieczenia także wszystko możliwe:)

dzien dobry!!!
alez wy piszeceinie nadazam:no:;-)
my juz spakowani:tak: jutro wyjazd:dry::sorry2: jeszcze na 13.30 jestem umówiona do gin:nerd::baffled:

canella wszystkiego najlepszego!!!! duzo miłości!
ja mam dobra dentystke i nie droge a robi super:tak:;-)

paulisia a gdzie jedziecie?

a nowalasnie Canela z tymi zebami no to droge sobie u Ciebie licza ja za zatrucie nie placilam nic a kanalowe 100zl ale nie zrobilam bo stwierdzilam ze za drogo:p

reklama
Hej!

cannella duuuuzo milosci, zareczyn, slubu, dziudziusia i wszystkiego czego sobie zazyczysz :D

patrycja a u mnie po staremu, siostrzenca jeszcze mam w domu do konca tyg, wiec czasami jest wesolo...najbardziej jak z nimi wszystkimi wychodze i widze te usmiechy....hehe ja pchajaca wozek i dwojka jeszcze idaca obok, prawdziwa matka polka ze mnie ;P

cornelka ale nie mozna z trucizna tak chodzic caly czas...mozesz sobie krzywde tym zrobic.

mowicie drogo? ja za kanalowe placilam mniej wiecej 300-500 ogolnie ze wszystkim za jednego zeba i to i tak tanio bo moja kolezanka 500m dalej u innego dentysty za kanalowe 7mki zaplacila ok 1000. :)

Do góry