reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Jak dobrze,że ja nie mam problemów z zębami:p tfu tfu...:p tylko 8 ostatnio mi wyszły...:(

Polna współczuję...jak ja miałam zapisać się do kardiologa (po raz pierwszy do dorosłego, a nie dziecięcego) to kazali mi czekać 8 miesięcy na wizytę! tak, tak 8 miesięcy!! tak sobie pomyślałam,że dla mnie to zwykła rutynowa kontrola...ale są ludzie, którzy szybko potrzebują pomocy, a nie są przebojowi,żeby się kłócić, albo nie mają kasy,żeby pójść prywatnie...a w ciągu tych 8 miesięcy mogą spokojnie już kopnąć w kalendarz...koszmar!

Elisse:D ja już Tobie na samym początku gratulowałam:p ale może zapomniałaś to napiszę,że gratuluję jeszcze raz:D powiedz nam jak zareaguję Twój:) do tego na Twoim miejscu poszłabym na betę, aby "oficjalnie" potwierdzić ciąże:)

Cornelka:) Ty go w rydzach trochę potrzymaj, ja swojego potrzymałam, postawiłam sprawę na ostrzu noża i??? wygrałam:) bo teraz super się między nami układa:)

właśnie Paulisia gdzie jedziecie?:D

Patrycja:) mimo wszystko napisz nam wynik bety:D może maleństwo Was zaskoczy w tym miesiącu?:D albo sprawicie sobie ładny prezent w noc poślubną:p czy tam kiedykolwiek:D:D:D

Cannela a Wam gratuluję 3 lat:D to niezły wyczyn:D niektóre małżeństwa nie mają nawet takiego stażu:D:D

reklama
Cornellka no właśnie nie dostałam jeszcze @ :/:/ a chciałabym już dostać!! aż to głupio zabrzmi ale w życiu tak na nią nie czekałam!! zawsze miałam nadzieję, że nie przyjdzie a teraz to oczekuję @ jak szalona!

Kinga no to to musi super wyglądać jak wychodzicie na spacer:D zrób fotkę i wrzuć na wątek chętnie obejrzymy:D

Zosiek ja nawet nie umiem sobie teraz obliczyć kiedy będę miała @! bo może się tak zdarzyć, że jak nam się nie uda we wrześniu to będę miała @ na własnym ślubie !! ojjj mam nadzieje, że do tego nie dojdzie bo byłoby nie fajnie!

Paaulisia gdzie to się wybieracie? gdzieś daleko?

Patrycja:) z tego co wiem @ można przesunąć o kilka dni jakimiś lekami:) ale o to musiałabyś swojego gina spytać:) bo jak tylko o tym słyszałam:) więc może to ściema;) a @ może nie dostałaś bo fasolina już jest:p ale nie nakręcam:D co ma być to będzie;)

cannella zazdroszcze :D ja to nie wiem kiedy nadejdzie czas zebym sama z M. gdzies pojechala spedzila czas, bez dzieci :D

zosiek mi to strasznie w ciazy polecialy zeby...jakas masakra normalnie.

Cannella to miłego dnia Wam życzę:):** napisz później jak było:)

Ja odebrałam wyniki i mam betę 0.100 czyli jest w normie tak mi się wydaję przynajmniej. Jutro idę do gin

elisse no wlasnie wyslij nam swoje 'dane' my cie znajdziemy ;)
Wysłałam do Was wiadomości. Mam nadzieję, że doszły i mnie znajdziecie ;-)
Elisse na teście wyraźnie wyszły dwie kreseczki!!:) powiem Ci, że ja miałam tą drugą bledszą od Twojej i była to ciąża! także leć do gina i mów swojemu! przecież on ma już tyle lat, że czas najwyższy! zobaczysz ucieszy się jak dziecko na wieść, że zostanie ojcem:) w jednej sekundzie zmieni się jego całe rozumowanie i nastawienie - jestem tego pewna:) daj znać kiedy mu powiesz i w ogóle jak zareagował:)
Dzisiaj robiłam znowu i wyszły dwie równe krechy. To, że mój TŻ ma tyle lat nic nie znaczy :-( Nie jestem pewna, co do zmiany jego rozumowania. A chyba zawału dostanę, jeśli się zapyta czy chcę urodzić :baffled: Jestem załamana, w mojej firmie chcą zwolnić połowę załogi, pewnie niedługo ogłosi upadłość i będę siedziała w ciąży :dry: Na dodatek muszę sobie znaleźć nowe mieszkanie, jeszcze tylko brakuje by mój się wypiął :no:
Dzisiaj Nasza rocznica, dlatego jestem podwójnie szczęśliwa :D Ahh cudowny dzień mimo, że siedze w pracy i mam kupe roboty :( :D Znałazłam chwilke żeby do Was naskrobac :D Do moich ukochanych dziewczyn :D :*:*:*

Elisse Słoneczko będziesz mamusią ;];] Jak nic druga kreseczka jest widoczna :D Teraz to tylko Ci gin został i rozmowa z TŻcikiem :D A powiedz mi jak to sie stało, że jesteś w ciąży? :D W sensie czy kończył w środku? Sorry, że jestem taka wścibska ale tak mnie to ciekawi, że jajo zniose niedługo :D
Drodzy są ci dentyści. Jeszcze nigdy nie miałam kanałowego, ale wybiorę się chyba do dentysty, boję się że zęby mi się posypią.
Gratuluję pięknej rocznicy :-) praca szybko przeminie i będziecie mogli świętować.
Teraz jestem tym załamana , że zostanę :-( muszę jakiegoś dobrego gina znaleźć. Z moim porozmawiam dopiero w przyszłym tygodniu. Dzisiaj mnie jeszcze coś z lewej strony trochę bolało (takie kłucie). Nawet już nie mam sił, by płakać :no:
W sumie to staramy się by nie finiszował. Nazwałabym raczej ciekawska ;-) Dlatego nie wiem jakim cudem jestem w ciąży. Na dodatek zaraz po tabletkach :confused:

Elisse:D ja już Tobie na samym początku gratulowałam:p ale może zapomniałaś to napiszę,że gratuluję jeszcze raz:D powiedz nam jak zareaguję Twój:) do tego na Twoim miejscu poszłabym na betę, aby "oficjalnie" potwierdzić ciąże:)
Dziękuję jeszcze raz za gratulacje. Nawet bez bety już wiem, że jestem w ciąży. Co test, to mocniejsza kreska.
Patrycja:) z tego co wiem @ można przesunąć o kilka dni jakimiś lekami:)
Można opóźnić jedząć dużo witaminy C - uszczelnia naczynia krwionośne. Luteina za to przyspiesza @.
Ja odebrałam wyniki i mam betę 0.100 czyli jest w normie tak mi się wydaję przynajmniej. Jutro idę do gin
Dobrze, że wszystko jest w porządku. Szybkiego zafasolkowania życzę i pomyślnej ciąży :tak: teraz możesz się przygotowywać do ślubu.

elisse ja cie juz znalazlam :) szczerze to ja tez nie wierze ze Twoj zmieni od razu nastawienie....moj mial 31 jak zaszlam w ciaze a zanim 'znormalnial' to minal rok od urodzenia pierwszego....dlaczego od razu masz wizje ze cie zostawi? troche wiary w niego :) w koncu wiedzial ze odstawiasz tabletki :) a niektorym kobietom bardzo latwo jest zajsc zaraz po odstawieniu :) nie musial konczyc zeby cos z tego wyszlo i sama sie o tym przekonalas :) powinnas skakac z radosci a nie smucic sie! Powiedz mu to sie dowiesz, nie ma co snuc przypuszczenia :)

reklama
widziałam, że znalazłaś :-) super fryzurkę miałaś na ślubie :-) a maluchy wyglądają na niezłych psotników :tak: chyba jestem typową pesymistką :blink: a jak zareagował Twój TŻ?

Do góry