reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Wiesz ciąża urojona to raczej nie jest, zrób ewentualnie kolejny test, ale dla mnie to i tak zbędne:)

a tam jest podobne forum jak u nas tylko o odchudzaniu:p

reklama
Dlatego dzisiaj znów na szybko test zrobiłam i od razu dwie krechy :tak: na tym forum wpisuje się, ile się schudło i coś jeszcze? Ja chciałam przytyć, ale teraz to już samoczynnie będę :-p a przyda mi się trochę ciałka :zawstydzona/y:
Boję się, że jest to może ciąża pozamaciczna lub inne atrakcje. Ale ja to jestem, co nie? Panikara jedna i już.

Hej dziewczyny u mnie już lepiej:biggrin2:Poszłam wczoraj na pogotowie.Bo mnie dziwnie brzuch bolał i do tego mam w srodku jakąs kulkę zaraz na poczatku wejscia do pochwy,nie mam pojecia co to jest .Myslalam ,ze to szyjka tak nisko.I że coś zlego się dzieje.Więc pojechałąm na pogotowie.I widziałam mojego dzidzia;-);-)już serduszko biło.Pani doktor powiedziała ,ze wszystko jest w najlepszym porządku,i że dzidż wygląda imponująco.Ja jej mówię,ze człowiek się w internecie bzdur naczyta a potem wariuje,i mówię jej ,ze przeczytałam ,ze jak nagle wszystkie objawy ustaną to jest źle.Ona mówi ,ze to głupota i mam nieczytać tych bzdur.Stwierdziła ,ze piersi mam rzeczywiscie miękkie ale być może już urosły i się przyzwyczaiły.Co do wymiotów i tcyh mdłosci to być może też mi juz przeszły na amen a być może jeszcze wrocą.

Dziewczyny coś mało piszecie:)

Elisse nic się nie martw,nie bój.Powiedz moj jak jest i już.

Patrycja fajnie ,ze tak dobrze się układa.I że ta @ przylazła.

Elisse powinnas powiedziec mu natychmiast w koncu powinnien sie spodziewac ze z seksu wychodza dzieci tak czy nie?wiec nie masz sie co martwic to juz duzy chlopiec i czas najwyzszy na zalozenie rodziny powiedz mu w koncu bo sie zameczysz i dziecko przyokazji a tego w ciazy Ci nie wolno
nie uroilas sobie nic 2kreski byly na 3 testach wiec to pewne i do gina tez idz a jak wciazy to powinni Cie z marszu przyjac

Mazia cale szczescie ze wszystko wporzadku i lekarka miala racje nie czytaj takich ******* bo nie przez cala ciaze sa objawy ..oj to musialo byc cudowne uczucie jak widzialas maluszka i slyszlas jego serduszko:)
rodzice juz wiedza?

ja dzisiaj bylam u gin i mam zapalenie jajnikow:(i jeszcze do tego jest mi tak strasznie nie dobrze i zle mi w ogole:(

Elisse powinnaś mu w te pędy powiedzieć, że zostanie tatą, napewno chciałby się dowiedzieć jako pierwszy:) poza tym może będzie chciał z Toba pójść do lekarza kto wie:) a jeszcze jak jedziecie na wakacje to fajnie będzie jak on już będzie świadomy tego, że jedziecie w trójkę:D super będzie zobaczysz jak on się będzie cieszył:)

Cornellka współczuje Ci:( a lekarka dała Ci jakieś lekarstwa czy coś? trzymaj się cieplutko:**

Mazia strasznie się cieszę, że wszystko wporządku:) a rodzice już wiedzą?? to musiało być strasznie przyjemne i rewelacyjne uczucie jak usłyszałaś bicie serduszka:)

Patrycja tak dostalam jakies leki i teraz sobie czytam co to jest i widze ze nie zaciekawie mam nadzieje ze bez problemu bede mogla zajsc w ciaze

Serduszka nie słyszałam,jedynie widziałam jak pulsuje.Rodzice się dowiedzą w tym tygodniu.Mój R cały czas pracuje i nie mam kiedy sie spotkać.Bo chodzi ciągle na 14 a moi rodzice wracają ok 19 z pracy,a wychodzą rano:baffled::baffled:.Ja w środę podpisuję umowę o prace!!!Bardzo się ciesze!

reklama
Do góry