reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga jaka Ty kochana mamusia jesteś :) Upiekłaś jego ulubione babeczki - jakie to słodkie :):):)

Hmm sama jestem ciekawa co to za tabletki ... Dziewczyny ja waże 64 kg, ale na prawde nie jestem gruba jak na tą wage ... Mam tylko ciążowy brzuszek a co za tym idzie boczki ... masakra nie cierpie tego ! ;)

reklama
Ja już w sumie zaczęłam hehe :) Nie jem nic po godzinie 18 - przynajmniej sie staram :)
Na sport nie mam ani ochoty, ani siły, ani czasu. Jestem taki typowy leń i zdaje sobie sprawe jak ja moge potem wyglądac ... Do pracy i z pracy jezdze autem, praca siedząca, po pracy preferuje również tryb siedzący ... Na własne życzenie robie sobie krzywde ;P Ale jakoś nie potrafie tego zmienic ... ;/

niby i ja "zaczelam" ale chcialam cos brac bo moze bede meic wieksza motywacje tez len ze mnie co prawda do pracy chodze piechota bo to 5min drogi od domu:p ale praca siedzaca czasem sie rusze ale to nie wiele bo tak naprawde nie ma na to czasu a w domu?jak juz wracam to jestem wykonczona psychicznie i nic mi sie nie chce...wiesz co w sumie ja nie jem duzo sniadania nie jem obiady rzadko kolacje?hm..czasem mam napad po calym dniu ale ostatnio tez nie jem jedynie co w pracy zjem a to tez nie wiele bo brak czasu i tyje:| chyba za duzo slodyczy dlatego teraz z nich rezygnuje i moze w koncu zmusze sie do robienia brzuszkow

Już jestem:D byłam w Silesi na zakupach (jak można to nazwać zakupami:/) kupiłam tylko białe pończochy:/ ale dobre i to:) na tą giełdę pojadę chyba w czwartek bo dzisiaj nam czasu brakło.

Jejuuu jak mnie brzuch boli:/ od samego rana, do tego w sobote miałam pierwszy raz w życiu zgagę i wczoraj mi się powtórzyła:/ masakra:/ mój R mówi, że w ciąży jestem ale chyba raczej jego radość się nie spełni w tym miesiącu

Ja z odchudzaniem to mam problem cholery wlasciwie to bardziej z samozaparciem nie umiem sie pilnowac a przed porodem wazylam 63 a teraz 72:baffled: (mam 182)Co do polskiego to mam nadzieje ze bedzie tak jak mowicie, ja lubie czytac ale nie lektury czytam to co sama wybieram ale tego nie ma na liscie lektur:-p

Cornelka no faktycznie nie ktorzy maja kisiel zamiast mozgu.
Kinga no to dobrze, ze koniec wojny a twoj m wzial cos na siebie??

reklama
Do góry