Maziu u mnie wszystko w porządku, na stażu też się nieco poprawiło. Nie jestem traktowana jak powietrze co mnie cieszy ale nadal nie mam swojego miejsca co mnie bardzo irytuje.
Kinga nie szukam pracy na razie. Przeglądałam różne oferty i niestety jak jest robota to dla ludzi z wyższym wykształceniem. Poza tym jak chcesz dostać prace musisz mieć znajomości. Mam nadzieje jednak, że coś się zmieni ... Nie wiem co będzie jak staż mi się już skończy ... Nie wiem co zrobie. Nie chce na razie o tym mysleć bo płakać mi się chce. Skupiłam się teraz na stażu a co będzie dalej to sie okaże
Madzia źle tam napisałam, miało być, że mam REGULARNE @ a nie NIEREGULARNE

Popiepszyło mi się coś

Radziłabym Ci w sumie poczekać do poniedziałku z testem o ile @ sie nie pojawi, wtedy wynik będzie jak najbardziej wiarygodny o ile myślisz o sikańcu.
Witaj Kobietko

Pozwolisz, że zapytam po ile macie lat?

Fajnie, że jesteście juz małżeństwem i zaraz będziecie starać sie o dzidzia ;D Zazdroszcze

Ale tak pozytywnie żeby nie było :*
Maziu uwielbiam czytać Twoje posty - emanuje z nich tyle szczęścia, radości

Uwielbiam patrzeć też na Twój suwaczek - Słoneczko Nasze rośnie jak na drożdżach ;D
Dobra kończe me pisanie. Zaraz wybywam do mojego Złotka

)
Mam nadzieje, że jak wróce bede miała co czytać ;D
Ps. Mogłaby mi któraś wysłać prywatną wiadomość z danymi Niuni? Chciałabym ją znaleźć na NK żeby podziwiać Jej córę ;D