reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

madzia18 moze proroczy sen:-p
lovely mi sie nadal marzy coreczka kiedys sie o nia postaram :-)

Ale u mnie zimno no doslownie myslalam ze zamarzne mialam dzisaj probna mature z matmy i chyba poszla nie najgorzej:-)

reklama
hej
rozumiem dziewczyny wasze rozgoryczenie bo jak napisała Baska wątek rozwinoł sie nie w tym kierunku co potrzeba....a szkoda bo lubiłam was czytać.....naprawde fajnie pisałyście,mądrze.....no i piszcie dalej jest Was spora grupka które sie tu stale udzielały i powinnyście dalej to robic.....wtedy wątek wróci na własciwe tory.....już zmykam,może niepotrzebnie sie napatoszyłam ale te kłutnie troche były nie fajne......
zwróć uwagę na to które z nas pisały na początku... żadna już się tu nie chce udzielać...

hej dziewczyny po tym co dzisiaj dostałam wiadomoś prywatną odechciało mi sie z wami pisac.
Ja nie powiem która napisała do mnie niech sama sie przyzna pozdrawiam
płacze:(:(:(:(;(;(;:)-:)-:)-:)-(

lovely ja pod koniec ciazy bralam tabletki dla ciezarnych ktore maja wszystkie potrzebne witaminy tylko kurde nazwy nie pamietam :-(ooo znalazlam nazwe "Elevit" tam jest wszystko co kobiecinka z brzuszkiem potrzebuje :tak:
a ja jak bede miala drugie dziecko to bym jeszcze bardziej coreczke chciala, tak fajnie miec parke w domu :-D ale oczywiscie zdrowie jest priorytetem a nie plec ;-)
Ja nie bylam na tym wątku wczesniej ale juz obiecuje sie nie klucic nic a nic i dbac o dobra atmosfere :happy2::happy2::happy2:
Kolia u nas tez masakra, przymarzlam dzisiaj jak nic. Daj znać jak ci probna maturka poszla. Ja tez w tym roku ale ze chodze zaocznie to probnej nie mam wiec nie wiem czego sie spodziewac :-(
Malwina a ty olej ta wiadomosc :D

Wogóle nie mam zielonego pojęcia czy wogóle któraś z was chce ze mną popisac??
A ty byś olała jak by któraś z dziewczyn ci napisała że życzy ci żebym straciła ciąże i wogóle mam doła płakac mi się chce

malwina zadna nie napisala ze nie chce pisac ale przyznaj twoja historia jest dosc zagmatwana i ja tez do konca pewna nie jestem czy ty w tej ciazy jestes ;-) oczywiscie nie bierz tego do siebie ale mogla bys na w koncu to usg wzucic i by sie wyjasnilo :tak: a co do wiadomosci to ja sie na ten temat nie odzywam bo to moja sprawa :tak:

madzia18 moze proroczy sen:-p
oby :p kiedys...
...ale ja bym chciała nawet i teraz, tylko że to tylko moje widzi mi sie
wiem ze jak by moj facet powiedział, ze chcial by miec teraz dziecko to pewnie by nie musial mnie przkeonywac :D no ale on niestety zbyt rozsadny i odpowiedziany ;p heh...fuck ;D

e no , mozna kogos nie lubic, choc w sumie chyba zadna z nas nie ma powodu, ale to bylo nie smaczne. Wspólczuje Malwina ;*

Malwinka nie przejmuj sie jakimis glupimi wiadomościami:)))no coś Ty...ojem system i idz naprzód:) ps. ja też bym poprosiła o Twoje zdjęcie usg:)
Ja też brałam Elevit..bardzo dobre witaminki...jedne z najlepszych na rynku.
Madzia opij swojego faceta i go wtedy przekonuj:)))żartuje:))czas szybko leci i napewno niebawem nadejdzie ten dzien kiedy i Ty bedziesz łykała kwas foliowy

Ostatnia edycja:
reklama
jestem ciekawa czy ta osoba co do mnie napisala przzna sie daje jej tydzień jak nie to sama napisze która to:(

Dzisiaj jakoś nie mam ochoty pisac:(:(:(

Do góry