reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

bo tutaj rozmawialysmy z naszymi mamusiami kiedy zaszly w ciaze i jedne mowily ze 2tyg po zakonczonym okresie inne ze 2tyg po rozpoczeciu cyklu a z wami jak bylo?

gratuluje slubu;)
dziękujemy:) powiem szczerze że nie pamiętam po 1. dlatego że nigdy nie miałam regularnej miesiączki i dlatego też nie liczyłam dni do miesiączki, po2. dlatego że dowiedziałam się dopiero w 7 tygodniu że jestem w ciąży pomimo tego że robiłam wczesniej dwa testy i 5 tygodniu byłam u lekarza i mialam robione usg to wtedy jeszcze niby nie było widać że jestem w ciąży, a 3 dlatego że bardzo zle się czułam w pierwszych miesiacach i nawet nie mylałam o tym i po 5 był stres itp.

reklama
Matosia wiem ale wtedy jest chyba trudniej tzn nie wiem bo nie probowalam zobaczymy jak bedzie jak juz zaczniemy:)

ale leje i burza idzie a ja sie boje:(

cornelka to dzwon po chlopaka, poprzytula cie to nie bedziesz sie bac i moze cos z tego wyjdzie hehehe ;) najlepsza jest spontanicznosc! :)

wlasnie cornelka dzwon do chlopaka :) hehe wiesz najlepszym wyjsciem z tej sytuacji jest probowanie kazdego dnia po kilka razy :D

dzisiaj nie da rady bo dopiero co do domu dotarl a dzieli nas 20km musze dac mu odpoczac troszke bo praca studia (dzienne) pilka i jeszcze ja duzo ma na glowie jutro przyjedzie i pewnie z tydzien tu bedzie hehe:p

Roksantusia witaj! gratuluję ślubu w dzidziusia! i witaj w naszym gronie:D

ja dziewczyny dziś mojego olewam:D dzwonił kilka raz..raz rozmawiałyśmy,ale krótko...bo dłużej nie chciałam:) zdziwił się jak mu powiedziałam,że nie chcę,żeby przyjeżdzał:) zobaczymy jak będzie:)

reklama
Zosiek bardzo dobrze taki szok moze jest mu potrzebny wiem ze jest Ci ciezko ale moze warto abys byla szczesliwa pamietaj ze my jestesmy z Toba i bedziemy Cie wspierac:)

Do góry