reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Cannella po to tu jestesmy aby sie wygadac i wspierac

ja tez wlasnie chce w do 24-25 roku miec juz dziecko ale to naprawde juz ostatni dzwonek tak sobie zalozylam i juz ogolnie to juz za rok chcialabym tulic swoje malenstwo albo czekac na jego urodzenie tak mi sie marzy ale zobaczymy mam nadzieje ze uda sie nam jak najszybciej i tak samo uwazam ze jest lepszy kontakt z rodzicami moja mam urodzila mnie jak miala 35lat i kompletnie nie mam o tym z nia rozmawiac a mojego faceta mama urodzila go jak miala 22lat i jest naprawde swietna maja super kontakt i moga rozmawiac o wszystkim mi tez sie z nia lepiej rozmawia niz z wlasna i dlatego chce miec wczesniej dziecko bo to jest wazne aby miec swietny kontakt z dziedzkiem
zgadzam się z Wami dziewczyny ja też mam w rodzinie taki przypadek i tak jest rzeczywiscie że ten kontakt jest lepszy,
CORNELKA - życzę powodzenia, aby Wasze plany się udały :)

reklama
wiesz cornelka powiem ci ze moja mama urodzila mnie jak miala 38 lat i mam z nia super kontakt, ale widze duze roznice miedzy nami, ona jest z innej 'generacji' fajnie mi sie z nia gada i ogolnie jest wypasiona mama ale na niektore tematy nie mozemy sie zgodzic bo ona zyje w schematach, wiec tez nie do konca tak jest ze jak matka starsza to brak kontaktu z dzieckiem, ale z pewnoscia gdy jest sie mlodszy ma sie wiecej zapalu icheci by wychowywac malenstwo i pokazywac mu swiat plus zostaje jescze troche tego szlaenstwa mlodosci :) co dzieci z pewnosci alubia :)

poprostu kiedys byly inne czasu, a rodzice chocby nie iwme jak sie starali nadal beda zyli tym co bylo kiedys ta ich mentalnosc nadal zostaje w ich glowach dlatego ciezej sie z nimi dogadac

jasne że tak nie ma problemu:) nie nasza córeczka nie była planowana ,urodziłam nie długo po tym jak skończyłam 18 lat,nie cały rok póżniej już wyjechalismy do Anglii i jestesmy tu już ponad rok:) a ty CORNELLKO masz córeczkę czy synka???? nie widzę żadnych zdjęć?

był to szok i dla nas i dla rodziców ale każdy mówił że nam pomoże i że będzie dobrze ogólnie nbie bylam załamana od początku sie cieszylismy:) życzę powodzonka, byle szybko:)

Roksantusia a wzieliscie slub?jesli mozna spytac oczywiscie :)kuecze zazdroszcze wamfajnie moze podzielisz sie w jakie dzni zaszlas w ciaze:p

tak wzielismy slub cywilny 2 tygodnie po porodzie chociaż planowalismy że wezmiemy jeszcze jak byłam w ciąży ale tak zle przechodziłam pierwsze miesiące że poczekalismy z tym:) możesz bardziej wprost napisać to drugie pytanie bo nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam :)

reklama
Do góry