reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Zosiek masz racje, przy pierwszej ciazy mi sie to wszystko zrobilo i pozniej nieco lepiej wygladalo ale...niestetety nie da sie zrobic tak zeby mi nic nie zwisalo...a "zrobienie" za pomoca zabiegow to koszt ok 20 tys zl :(

Wam tak wesoło a mi smutno ... Zawsze kiedy cieszę się z tego, że jest pomiędzy mną a TŻtem dobrze a nawet wspaniale to zawsze jest kłótnia. Wczoraj byłam taka szczęśliwa - nawet liczyłam ile trwa nasze niczym nie zmącone szczęście i co? Dzisiaj wszystko prysnęłojak mydlana bańka przez jedną głupote. Od słowa do słowa wyszła kłotnia. Ja Go przeprosiłam On mnie nie. Uniósł się honorem i w ogóle sie do mnie nie odzywał przez cały wieczór.
Ahh chciałabym kiedyś zrozumiec faceta ... :(

niestety my musimy sie z tym liczyc ze po ciazy mozemy nie najlepiej wygladac a Ty Kinga przed ciaza bylas szczupla?

Canella u mnie jest tak samo niestety kiedy sie ciesze to zaraz sie cos psuje facetow nie da sie zrozumiec

Kinga mówię o dobrym kremie przeciwko rozstępom:) poczytaj recenzje na wizażu:) nie mówię o super drogich zabiegach:) ale masaż, dieta,ćwiczenia + krem na 100% dadzą efekty! oczywiście nie zniknął:)
Cannella:) powiem Ci,że rozstanie nie jest takie złe...my niby nadal jesteśmy razem....ale tylko teoretycznie...myślałam,że po 4 latach gorzej to zniosę..a jednak, chyba oswoiłam się z tą myślą:)

cornelka ciezkie pytanie hehe hmmm....wygladalam normalnie :) wybitnie szczupla nie bylam, ale nadmiaru tez nie mialam. Taka w sam raz hehe ;)

Zosiek ile ja sie juz smarowalam kremami to glowa mala, oczywiscie w jakims tam stopniu pomogly...ale to kropla w morzu potrzeb. Nie bede Was tu straszyc bo zdjecie bym ci pokazala mojego cudu.... :| koszmar z ulicy wiazow....no ale tak to jest jak sie takie duuuze dzieci rodzi...a ja mam genetyczne predyspozycje do rozstepow....i sie narobily we wszystkich mozliwych miejscach...jak przez cala ciaze cieszylam sie ze ani jednego nie mam na brzuchu tak w ostatnim miesiacu ciazy w ciagu kilku dni po tym jak mi sie brzuch obnizyl poszloooo wszystko :(((( teraz po drugiej ciazy to zaraz po porodzie lekarz od razu zaczal uprzedzac ze brzuszek to mi zostanie juz... heh :)

Wiecie jest mi tak źle ... Co On by nie zrobił ja i tak będę Go kochać Nienawidze siebie za to ..
Nie chce mi się żyć - dosłownie..

cannella nie wiem co ci powiedziec zebys sie lepiej poczula....tulam

zosiek a mi sie wydaje ze znosisz to "dobrze" bo jeszcze to do ciebie nie dotarlo... ;)

Łzy wielkie jak grochy i żal do siebie, że oddałam mu całe swoje serce, całą dusze i całą siebie .. .

reklama
Cannella... będzie dobrze...ja też nadal mojego kocham...ale wydaje mi się,że tak będzie lepiej...
Kinga właśnie wydaje mi się,że doszło....wcześniej jak się kłóciliśmy strasznie mnie serce bolało (dosłownie!!),że możemy się rozstać...a teraz? w zasadzie czekam na oficjalne zakończenie mojego związku...pomimo,że nadal go kocham..ale nie może tak być między nami...tak jak jest teraz...np. jestem dostępna na gadu...nie widzieliśmy się 3 dni! on parę minut temu się pojawił...i nawet nie napisał...

Do góry