reklama
Zosiek masz racje, przy pierwszej ciazy mi sie to wszystko zrobilo i pozniej nieco lepiej wygladalo ale...niestetety nie da sie zrobic tak zeby mi nic nie zwisalo...a "zrobienie" za pomoca zabiegow to koszt ok 20 tys zl 
Shiira
Mummy'10
Wam tak wesoło a mi smutno ... Zawsze kiedy cieszę się z tego, że jest pomiędzy mną a TŻtem dobrze a nawet wspaniale to zawsze jest kłótnia. Wczoraj byłam taka szczęśliwa - nawet liczyłam ile trwa nasze niczym nie zmącone szczęście i co? Dzisiaj wszystko prysnęłojak mydlana bańka przez jedną głupote. Od słowa do słowa wyszła kłotnia. Ja Go przeprosiłam On mnie nie. Uniósł się honorem i w ogóle sie do mnie nie odzywał przez cały wieczór.
Ahh chciałabym kiedyś zrozumiec faceta ...
Ahh chciałabym kiedyś zrozumiec faceta ...
niestety my musimy sie z tym liczyc ze po ciazy mozemy nie najlepiej wygladac a Ty Kinga przed ciaza bylas szczupla?
Canella u mnie jest tak samo niestety kiedy sie ciesze to zaraz sie cos psuje facetow nie da sie zrozumiec
Canella u mnie jest tak samo niestety kiedy sie ciesze to zaraz sie cos psuje facetow nie da sie zrozumiec
Anastazzja
Fanka BB :)
Kinga mówię o dobrym kremie przeciwko rozstępom
poczytaj recenzje na wizażu
nie mówię o super drogich zabiegach
ale masaż, dieta,ćwiczenia + krem na 100% dadzą efekty! oczywiście nie zniknął
Cannella
powiem Ci,że rozstanie nie jest takie złe...my niby nadal jesteśmy razem....ale tylko teoretycznie...myślałam,że po 4 latach gorzej to zniosę..a jednak, chyba oswoiłam się z tą myślą
Cannella
cornelka ciezkie pytanie hehe hmmm....wygladalam normalnie
wybitnie szczupla nie bylam, ale nadmiaru tez nie mialam. Taka w sam raz hehe 
Zosiek ile ja sie juz smarowalam kremami to glowa mala, oczywiscie w jakims tam stopniu pomogly...ale to kropla w morzu potrzeb. Nie bede Was tu straszyc bo zdjecie bym ci pokazala mojego cudu.... :| koszmar z ulicy wiazow....no ale tak to jest jak sie takie duuuze dzieci rodzi...a ja mam genetyczne predyspozycje do rozstepow....i sie narobily we wszystkich mozliwych miejscach...jak przez cala ciaze cieszylam sie ze ani jednego nie mam na brzuchu tak w ostatnim miesiacu ciazy w ciagu kilku dni po tym jak mi sie brzuch obnizyl poszloooo wszystko
((( teraz po drugiej ciazy to zaraz po porodzie lekarz od razu zaczal uprzedzac ze brzuszek to mi zostanie juz... heh 
Zosiek ile ja sie juz smarowalam kremami to glowa mala, oczywiscie w jakims tam stopniu pomogly...ale to kropla w morzu potrzeb. Nie bede Was tu straszyc bo zdjecie bym ci pokazala mojego cudu.... :| koszmar z ulicy wiazow....no ale tak to jest jak sie takie duuuze dzieci rodzi...a ja mam genetyczne predyspozycje do rozstepow....i sie narobily we wszystkich mozliwych miejscach...jak przez cala ciaze cieszylam sie ze ani jednego nie mam na brzuchu tak w ostatnim miesiacu ciazy w ciagu kilku dni po tym jak mi sie brzuch obnizyl poszloooo wszystko
reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Cannella... będzie dobrze...ja też nadal mojego kocham...ale wydaje mi się,że tak będzie lepiej...
Kinga właśnie wydaje mi się,że doszło....wcześniej jak się kłóciliśmy strasznie mnie serce bolało (dosłownie!!),że możemy się rozstać...a teraz? w zasadzie czekam na oficjalne zakończenie mojego związku...pomimo,że nadal go kocham..ale nie może tak być między nami...tak jak jest teraz...np. jestem dostępna na gadu...nie widzieliśmy się 3 dni! on parę minut temu się pojawił...i nawet nie napisał...
Kinga właśnie wydaje mi się,że doszło....wcześniej jak się kłóciliśmy strasznie mnie serce bolało (dosłownie!!),że możemy się rozstać...a teraz? w zasadzie czekam na oficjalne zakończenie mojego związku...pomimo,że nadal go kocham..ale nie może tak być między nami...tak jak jest teraz...np. jestem dostępna na gadu...nie widzieliśmy się 3 dni! on parę minut temu się pojawił...i nawet nie napisał...
Podziel się: