reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

cornelka moze faktycznie pojechal do domu brat dal mu propozycje wypadu nad jezioro i on z checia sie zgodzil a nie chcial ci mowic zebys mu wyrzutow nie zrobila ze z toba sie nie chcial spotkac a nad jezioro to pojechal....faceci naprawde sa dziwni.

elisse faktycznie uslyszec cos takiego o 30letniego faceta to strach w oczach....taki piotrus pan z niego.. :/ super ze wyniki dobre!

reklama
Popieram Ciebie Cornellka, mi jak mój TŻ nie zataił pewną informację i liczył na to, że się nie dowiem dostał kazanie, które dało mu nieco do myślenia. Od tego czasu mówi mi wszystko i staramy się dzielić ze swoich przeżyći tego co robimy :tak:

Na dzidziusia szansa jest, było przytulania przed skokiem temperatury dzień wcześniej :happy2: i objawów też mam trochę. Irytują mnie zapinane spodnie na brzuchu, które zawsze mi nawet luźne były :-p a teraz mam wrażenie ucisku i cały czas czuję to zapięcie. :confused: Dziwne to, nigdy z tym problemów nie miałam, ponieważ jestem szczuplutka :dry: ciągnie mnie by zrobić teścik, ale nie chcę się za wcześnie zawieść.:no: A jak przyjdzie okres, to będę wiedzieć, że nic z tego. Tylko czemu mam wrażenie, że jestem w ciąży... Może sobie mój organizm wmówił :nerd:

Elisse skoro szansa jest tzn ze tak moze byc :)

Kinga wkurzylabym sie nie ukrywam bo ze mna nie chcial jechac ale zaraz by mi przeszlo i po co tak klamac?
nie wiem czy to wszystko ma jakis sens moze tylko mi zalezy na tym zwiazku?juz nie pamietam kiedy powiedzial ze ladnie wygladam albo ze jestem sliczna krytykowac to potrafi ciagle mu sie cos nie podoba a to moja bluzka a to ze to do tego nie pasuje moze jemu beze mnie bedzie lepiej?juz mam takie mysli wiem ze jakbym go zostawila wiecej by sie do mnie nie odezwal i nie walczy by o mnie czyli znaczy ze mu nie zalezy

cornelka tego nie wiesz czy by nie walczyl....no ale jesli jednak nie, to faktycznie bez sensu... :(

elisse to moze jednak? ja czulam ze jestem w ciazy zanim zrobilam test :)

Kinga on ma taki dziwny charakter moze po miesiacu by sie obczail ze nie zartuje ale wtedy juz nie mialby po co wracac

Zawsze na wszystko byłam wyczulona, to może na ciążę też :-D Cornellka jak to czytam to jakbym częściowo swojego słyszała, tylko mój mi chociaż komplementy prawi. Mój o mnie walczył, jak powiedziałam mu to koniec. A nie spodziewałam się takiej reakcji :tak:

tylko ze u was to inna sytuacja facet chociaz byl konkretny macie dzieci jestescie malzenstwem a my co?nie wiem co o tym myslec narazie wezme go na wstrzymanie nie odezwe sie niech sie martwi

reklama
Elisse to dzidzius na bank:D mi tez prawil ale ostatnio jakos nie slysze kiedys tez tak mialam ale to bylo kiedys teraz sie strasznie zmienil

Kinga no to co ze mial 31lat a my jestesmy ze soba ponad 4lata i nie wiem na czym stoje kurde wszyscy planuja zycie a my co?nie ktorzy sa krocej i wiedza czego chca a on nie wie chyba

Do góry