Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do onkologa idę we wtorek, jakby co zbadać zawsze można. Lekarz ogólny powiedział, że jak wszystko ok, to do endokrynologa potem najlepiej.elisse ehhhh to ci pomogla, co za babsztyl wrrrr.....i co bedziesz szla do tego onkologa? nie wiem, ja to chyba na poczotek z wynikami badan i usg poszlabym do internisty pytac sie co dalej...bo wlasnie, co dalej? wytrwalosci ci zycze bo nasza sluzba zdrowia niestety jej wymaga
![]()
W cuda nie wierze, jak powiem, że nie jestem, odetchnie z ulgą pewnie. Przestałaś już przybierać na wadze? Jak tak ciepło, powinnaś szybciej zrzucić kilogramy ;-)elisse a jak sie okaze ze nie w ciazy i do niego to dotrze to smiesznie by bylo jakby ci powiedzial 'a szkoda' hehehoby ten lekarz ci jakos bardziej pomogl niz tamten :|
zosiek nic mnie nie boli, bylam u lekarki powiedziala ze jak mi przeszlo to dobrze i mam do niej wrocic jakby sie sytuacja zaczela powtarzac :/ ehhh jak sie wkurze to zamowie sobie jakies tabsy na szybkie chudniecie i tyle wrrrr
Teraz mam wg mnie 9 dzień po owulacji - poczekam jeszcze do wtorku i zrobię jeden. Ale może jeszcze nie wyjść, mam cykle około 33 dniElisse a może zrób test co?? który to Twój dzień cyklu??
wkurza mnie, że częściej do toalety muszę chodzić
fajnie masz, że spodziewasz się maluszka :-) dzisiaj odebrałam wynik progesteronu robiony w 24 dc (6 dni po owulce) i mam 31,04 ng/ml (norma 1,7-27) w czasie lutealnym
czytałam na forum i dziewczyny piszą, że to jest dobrze
może cosik z tego wyjdzie
czy na wykesie temparatura musi spaść na owulację i potem rośnie? Ja miałam cały czas stałą
i śluzu strasznie dużo nie miałam 
mój mi ostatnio powiedział, że on nie ma zamiaru przez dłuższy czas żenić się, bo wtedy przyżeka przed Bogiem i słowa musi dotrzymać. Jak rozmawiałam z nim kawa na ławę to powiedział, że on się boi odpowiedzialności idobrze jest jak jest 
i to mówi 30-letni facet 

Cornellka może ma Ciebie na liście jako ostatnich odbiorcy? Najgorzej jak stracisz zaufanie do niego.To już nie będzie żaden związek. Zapytaj się go wprost, ale bez wyrzutów
Ja swojego nauczyła, że ma mi się opowiadać ze wszystkiego