reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Zosiek 2 kuchnie?ooo ja cie a skad takie cudow w ogole masz rodzice Ci sprezentowali ja to bym ze swoim facetem odrazu tam mieszkala:p oj to zycze aby dzien jutrzejszy byl zajebisty on pewnie tez jakos niezla niespodzianke szykuje

reklama
Zosiek nie rozumiem, co z tym prezentem. Ale mi wybaczyć trzeba, bo mój kolor włosów do czegoś zobowiązuje.Mieszkanie masz baaardzo duże. Jest co sprzątać :tak: a ja mam się z takiego duzżgo 20 m2 przeprowadzić na niecałe 6 m2 i jestem już chora na samą myśl.Może oddasz mi trochę kilogramów, mi przydałoby się tak z 5 więcej i jakoś nie potrafię przytyć :no: fast foody jem nawet i nic :baffled::baffled: nawet nie wiesz, jak trudno jest przytyć ;-)
Właśnie Polna, proszę krótką wizytówkę :-)
Cornellka baw się dobrze na weselu i ciesz z adorowania :tak: to zawsze miłe jest.
Patrycja pewnie cały czas zajęta jest. Nie zdziwiłabym się, gdyby się jutro dopiero odezwała :-D

Kinga to Igor z Ala by sie dobrali :-D Ona tez (zacytuje pewna osobe ),, nie pozwoli sobie dmuchac w kasze .. :szok::sorry2::-D jak tylko widzi szpital to juz placze a jak zobaczy kogos w bialym fartuchu to diabel wnia wstepuje :sorry2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D ojjjj zle wrozysz naszym dzieciom ;-):-p

cornelka dasz rade, wierze w ciebie:tak:

elisse wlasnie....juz jedna tu mowila ze nie w ciazy a tu prosze :sorry2::-) a co do mojej...coz bedzie musiala sie nauczyc sobie radzic na takim:tak: bedzie dobrze, zuch dziewczynka z niej a bedzie miala juz ponad rok wiec problemu nie powinno byc :happy2:

polna ooo to podobne to lozko, tyle ze to co ja chce to pietrowe :tak:

zosiek, patrycja pisac tu pozniej recenzje:blink::sorry2::tak::-p:-)

Kinga ale ja pisze jak jest , Nasze dzieci to diably w szpitalach i trzeba sie z tym pogodzic :-)

Zosiek ,Elisse ja tu juz kiedys pisalam :-p no ale ok :tak:
Mieszkam na podkarpaciu - niedaleko Umi (Dębica) z tego miasta pochodzi tez moj maz Przemek , lat 23 - zaniedlugo 24 :tak: Jak wiadomo mam corke - Alicje Zuzanne :happy2: A ja mam na imie .... yhhh nie powiem :-p niedawno obchodzilam imieniny :-)
aha a wiosenek mam 22 , mieszkamy u moich rodzicow ale powolutku , powolutku konczymy wykanczac Nasz domek i mam nadzieje ze za 2 lata sie wyprowadzimy :tak:
cos jeszcze ?

Zosiek a po co Wam 2 kuchnie bo nie rozumiem :confused:
7-8 kg to ile Ty wazysz :> ?

Elisse a o co Ci chodzi bo nie rozumiem , moge juz teraz zrobic Ali te testy ?:nerd:

polna trzeba poczekac az dziecko skonczy 3 lata, nie duzo czasu wam zostalo wiec dasz rade. Na co chcesz ja przebadac?
masz racje....bialy fartuch to zmora naszych dzieci, a szkoda :( dzisiaj chcialam isc z igorem do lekarki bo takie to oko mial spuchniete, a on na same slowa 'pani doktor' myslalam ze sie rozplacze...a jak ja musze isc ze soba to wtedy najbardziej chetny! :|

matosia nie chce mi sie tłumaczyc na ten temat kochana:) powiem tylko tyle ze ja nie zaczełam. A kinga nie zabroni mi pisac tam gdzie ja chce. I dlatego sie postawiłam.

miło Was sie czyta dziewczyny;-)
pozdrawiam wszystkie Mamuśki;-):tak:

nie wiem czy po ostatnije dyskusji chcecie kogos nowego?:confused::sorry2:
ale jeśli checi sa moge sie poudzielac;-)

polna masz na imie Anna?:dry::confused:

tak a prop jestem Paula mama dwu letniej Julki 21 lat!!! pochodzenie : dolnoślaskie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam mamuski i nie mamuski :tak::-)
U Nas nocka dobra , Ala tylko zrobila mi pobudke o 7 :sorry2:

Kinga tak mi sie wlasnie wydawalo ze dopiero po 3 latach ale Elisse mi w glowie zamieszala i dlatego tak sie pytalam :tak:
a chce Jej zrobic testy na ukaszenie owadow , wiem ze na osy i pszczoly mowi sie jad blonkoskyrzydlych a na muszki czy komary to nie mam pojecia ? :confused:
Przemek mi mowil ze jak On byl dzieckiem to tez strasznie reagowal na ukaszenia komarow i tak samo reagowal na jad os :dry: przeszlo mu jak mial 10 lat wiec sie boje :blink:
co do lekarzy to umnie jest tak ze Ala w domu chetnie mowi ze jedzie do lekarza itp , nawet sie cieszy ale jak mamy wysiadac z samochodu to pasow nie pozwala sobie odpiac i placze a o pojsc to nie ma mowy :no: na rekach Ja musze brac bo tak to pewnie by uciekla spod szpitala :-D

paaulisia nie mam na imie Anna :no::-p

Do góry