Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Malwina narazie ostrzezenie - jeszcze raz zobacze, ze ublizasz dziewczynom a zglosze to do "gory"..Wiecie co odjebcie sie idemnie tak jak już pisałam ciekawe co napiszecie jak wstawie zdjecie z twarzą i brzuszkiem. Że naprawde jestem w ciąży zajmijcie sie sobą a nie kims. :--
-
-
-(
madzia18 to ciaza urojona jest...Maliwina, o ile dobrze wiem to juz raz wsadzałas zdjecie z niby "ciążowym brzuszkiem" ...tzn. kazdy wie ze to był wytwór twej wyobrazni, co najwyzej "ciąża spożywcza" ...

zanim zaczniesz nas obrażać i rzucać mięsem to przeczytaj to co napisałam, zastanów się, przeczytaj raz jeszcze a potem odpiszmatosia, Shira...no to troche wyglada jak delikatne " wypierdalaj stad byłysmy tu pierwsze"
skoro to WASZ wątek to trzeba było sobie na wstępie zaznaczyć że jest WASZ i że nie chcecie tu nikogo innego, a nie teraz żalicie sie że nie piszecie tu bo inni też tu piszą. To chore jest.
Malwina to kompletny ewenement i żal o niej cokolwiek pisać...
Ale jeśli chodzi o inne dziewczyny- nie rozumiem o co wam chodzi, ja też od niedawana tu pisze i w sumie poczułam sie tym urażona bo bez pytania weszłam przeciez na WASZ wątek.
A jesli chodzi o tematykę postów- tytuł wątku jest " Chcę mieć dziecko..." ale to nie znaczy że każda z nas co post ma pisac " chce miec dziecko ".
No i w ogóle ogólnie szczerze wam powiem że **** mnie to boli czy wam sie podoba że tu pisze, czy nie)))))))))))))))))))) mam wy****** z lekka mówiąc na to..
zapraszam do nasJa się do kłótni nie chcę przyłączać... Ja wiem jedno - chcę mieć dziecko i tylko to się liczy, fajnie jest dzielić swoje myśli z kimś kto też ma podobne marzenia. Ale nie przekreślam dziewczyn które np. udzielają się a mają już dzieci. Tylko, że ja zapisałam się na to forum po to, żeby "pomarudzić" trochę, że nie mogę się doczekać kiedy zacznę starania itp i wcześniej dużo dziewczyn zaraz odpisywało, że one też, wspierały mnie, doradzały jak dbać o siebie podczas starań itp. a od jakiegoś czasu piszę i piszę że chcę małego smerfka, a żadna nie odpisała bo gada o malwinie, o figurze po ciąży, kolczykach itp. I mimo, że fajnie że dziewczyny piszą, to niech się zainteresują tymi które piszą na temat.
Bardzo, ale to bardzo mi przykro że nie mam z kim pogadać o pragnieniu dziecka ;( ;( ;(
Aaaa i jeszcze chciałam napisać, że dawniej też przecież nie rozmawiałyśmy tylko na temat, ale dziewczyny znały troszkę mnie i wiedziały co się dzieje i mogłam napisać co tam u mnie słychać, a teraz napiszę, że mam ciężki dzień w szkole i co? też nikt nie odpisze, bo "nowe" laski nie interesują się co studiuję, kim jetem, jaka jestem itp
Nie chcę ich atakować - niech tu piszą, ale niech się zainteresują innymi osobami a nie ich posty wyglądają, że pisze osoba A odpisuje jej B i taki dialog między nimi na 1 temat![]()
co do wulgaryzmów no to cóż cofnij się dalej w wątku i sprawdź czy którakolwiek z nas kiedykolwiek rzucała takimi przekleństwami, ja Wynie ma co sie zasłaniac wulgaryzmami bo to prawdopodobnie pierwszy raz jak cos takiego napisalam, a wszystkie teraz sie beda tym zasłaniac jak bysmy co post rzucaly *****mi innnymi takimi. Wiec prosze was badzo nie chcecie pisac to nie piszcie , nie zalezy mi ani troszke, ale co jak co prostactwa i wulgarnosci nie zarzucajcie mi, ani nikomu nowemu, bo ja jakos nie zauwazylam tego, tylko wy , ktore macie odwieczny problem bo nie mozecie sie juz wyzalic tak jak byscie chciały. No ja zamiast narzekac, doradzam przeniesc sie gdzie indziej i juz. Możecie ew. probowac odbic nam ten watek, ale to prawdopodobnie sprowadzi sie do ciagnacej sie w nieskonczonosc klotni, co nie ma zupelnego sensu.
Maliwina, o ile dobrze wiem to juz raz wsadzałas zdjecie z niby "ciążowym brzuszkiem" ...tzn. kazdy wie ze to był wytwór twej wyobrazni, co najwyzej "ciąża spożywcza" ...
nie ma co sie zasłaniac wulgaryzmami bo to prawdopodobnie pierwszy raz jak cos takiego napisalam, a wszystkie teraz sie beda tym zasłaniac jak bysmy co post rzucaly *****mi innnymi takimi. Wiec prosze was badzo nie chcecie pisac to nie piszcie , nie zalezy mi ani troszke, ale co jak co prostactwa i wulgarnosci nie zarzucajcie mi, ani nikomu nowemu, bo ja jakos nie zauwazylam tego, tylko wy , ktore macie odwieczny problem bo nie mozecie sie juz wyzalic tak jak byscie chciały. No ja zamiast narzekac, doradzam przeniesc sie gdzie indziej i juz. Możecie ew. probowac odbic nam ten watek, ale to prawdopodobnie sprowadzi sie do ciagnacej sie w nieskonczonosc klotni, co nie ma zupelnego sensu.
, oczywiście już wyglądam symptomów ,których nie ma bo jeszcze maluszek się nie zagnieździł jeżeli jest, owulacja była 2 dni temu:-), ale rozsądek swoje ,a moja chęć posiadania maleństwa swoje, pamiętam, że w pierwszej ciąży pierwszą inną niż zwykle oznaką był biały śluz jak mleczko i teraz obserwuje się;-)nieustannie cosik białego jest ,ale narazie za wcześnie na osądy.Wracajcie dziewczynki nie przejmujcie się tym pomówieniem co do własności wątku;-)