Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to nawet nie wiedziałam o tych kółkach. U nas też właśnie łóżeczko migruje po pokojach i przez to, że kółka nie są zwrotne dużo łatwiej jednak je targać z uniesioną jedną stroną (a jak pisałam jest leciutkie), więc brak kółek raczej nie jest większym problemem@Ika88 dziekuję za odpowiedźMnie w podstawowej wersji martwią dwie rzeczy, że trochę trudniej odpiąć na szybko bok, a najbardziej, że kołeczka są tylko po jednej stronie i trzeba łóżeczko ciągnąć. Mam duże mieszkanie i chciałam je ze sobą przenosić
![]()
Też zastanawiam się nad tym łóżeczkiem na początek, ale trochę mnie martwi, to że jest ono materiałowe po bokach, a przecież boków łóżeczka nie można zakrywać. No i fakt że wystarczy tylko do ok 6 miesięcy.
Ale trzeba przyznać, że marketing ma znakomity, dzięki czemu opinie też, więc mam spory dylemat, czy rzeczywiście łóżeczko jest tak rewelacyjne, czy może drewniana dostawka sprawdzi się równie dobrze [emoji848]