Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alisa ilonka26 i wszystkie panie które podczytują wątek.
Tak jak napisałam Maja (Koti) warto jest zrobić takie badnia! A urogin test jest prezreklamowany. Warto porobić takie badania w laboratorium! Tak jak napisała Maja.. np. w Krakowie na czystej. Tam jest instyt. mikrobiologi i wirusologii itp. Wyniki napewno miarodajne. Ale warto poszukać u siebie gdzies bliżej. Ale choć ja miałam laboratorium w Tarnowie mój ówczesny ginek i tak wysyłał mnie do Krakowa by tam własnie zrobic te wymazy! I najbardziej wiarygodne są jednak te wymazy. I o dziwo tam w Kraku naprawdę ceny są przestępne!!!!
Można jeszcze poszukać poradni "W" w mieście... bo tam ponoć robią też takie badania i ta poradnia własnie tym się zajmuje. wirusologią. Takie sygnały podały niektóre dziewczynki borykające się z chlamydią czy ureoplasmą.
Alisa wiem że leczenie moze być długie.. ale znam osoby (nawet moje przyjaciółki) co po pierwszym leczeniu antybiokoterapią wyleczyły to paskudztwo!!!!! A niektóre za drugim razem! Tylko ważne jest by leczyć się we dwoje.. tzn z mezem. Bo jeśli Ty jesteś zakażona to i ON jest napewno bo przecież kochacie sie bez zabezpieczenia!
Jeśli macie pytania piszcie na ogóle.. tzn na ciąża po poronieniu. Przeciez po to jest ten wątek.
Buziam Was wszystkie