Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olga GRATULUJĘ SYNKA :-)
Ale czemu się martwisz? Chyba jakoś nie bardzo zrozumiałam...
Jeśli chodzi o to, że ty czujesz ruchy nisko, to dzieciaczek na tym etapie jest przecież dość nisko, więc wszystko w porządku
Gratulauje Olga ,a ja szukałam stronki ze zdjęciami płci dzidzi na usg i znalazlam na staraczkach ,moje cosik wyglada mi na dziewuszke albo sobie wmawiam
Malvinko gratulacje wreszcie dziewuszka tutaj ,moze bede nastepna ,bo siusiaczka to ja na zdjeciu nie widze tylko dwie połówki ,albo to pisia albo jajcunki
Gratuluje wszystkim świadomym płci maleństw i zazdroszcze majac nadzieję że w środę do was dołączę. licze na synka bardzo mocno. I tu chwila dla Efilo. Chłopcy to wspaniali radośni rozbójnicy , wiecznie utytłani i zadowoleni. Chłopcy nie dojrzewaja tak szybko, długo zostaja synusiami mamusi, a potem wyrastaja na wspaniałych gentelmanów. Nie płacza o byle co, nie zako****ą sie w gwiazdach filmowych czy estrady, to są słodkie zbóje które jak najdłuzej pozostaja niefrasobliwymi dziećmi))
no wreszcie kobitka jakas!! moze na liscie naszej efilo zaczniesz dopisywac przy terminach takze plec a jesli ktos ma imie to takze imie dla bejbi. oczywiscie jak bedziesz miec chwilke czasu. pozdro!!!!!