• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

• Starter tematu Starter tematu efilo
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Olga GRATULUJĘ SYNKA :-)
Ale czemu się martwisz? Chyba jakoś nie bardzo zrozumiałam... :zawstydzona/y:
Jeśli chodzi o to, że ty czujesz ruchy nisko, to dzieciaczek na tym etapie jest przecież dość nisko, więc wszystko w porządku :tak:

reklama
Gratulauje Olga ,a ja szukałam stronki ze zdjęciami płci dzidzi na usg i znalazlam na staraczkach ,moje cosik wyglada mi na dziewuszke albo sobie wmawiam:tak:

gratuluje synka Olga i chyba rzeczywiscie na razie sami chlopcy sie ujawniaja! nie pamietam czy ktos juz pisal ze bedzie dziewczynka???

Cześć Kochaniutkie :)

Dawno mnie nie było, więc dzielę się wieścią, że prawdopodobnie mieszka u mnie KOBITKA :)

Cieszę się ogromnie a starszy synek Szymon (8 lat) z niecierpliwością czeka na siostrzyczkę :)

Pozdrawiam słonecznie :)

Malvinko gratulacje wreszcie dziewuszka tutaj ,moze bede nastepna ,bo siusiaczka to ja na zdjeciu nie widze tylko dwie połówki ,albo to pisia albo jajcunki

Gratuluje wszystkim świadomym płci maleństw i zazdroszcze majac nadzieję że w środę do was dołączę. licze na synka bardzo mocno. I tu chwila dla Efilo. Chłopcy to wspaniali radośni rozbójnicy , wiecznie utytłani i zadowoleni. Chłopcy nie dojrzewaja tak szybko, długo zostaja synusiami mamusi, a potem wyrastaja na wspaniałych gentelmanów. Nie płacza o byle co, nie zako****ą sie w gwiazdach filmowych czy estrady, to są słodkie zbóje które jak najdłuzej pozostaja niefrasobliwymi dziećmi:)))

no wreszcie kobitka jakas!! moze na liscie naszej efilo zaczniesz dopisywac przy terminach takze plec a jesli ktos ma imie to takze imie dla bejbi. oczywiscie jak bedziesz miec chwilke czasu. pozdro!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry