• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

• Starter tematu Starter tematu efilo
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie nie martw się to nie jest powód do zmartwienia ,jest to poprostu narośl na błonie śluzowej szyjki macicy.Jest on na zewnątrz tylko przy stosunku lub samoistnie może się pojawić brudzenie lub nawet krew.To zawsze trzeba skonsultować z ginem,zwykle podczas ciąży zostawia się go w spokoju,dopiero po porodzie albo sam znika albo usuwa się go zabiegowo.

reklama
a mi dzis powiedzial, ze nie widac jeszcze "meskosci" ale ze to za wczesnie:szok: w ogole jakis dziwny jest, bo mowil, ze na tym etapie to wszystkie dzieci maja cipeczki:-) Ale to nie moj gin - to bylo szybkie, awaryjne usg. Wiec po cichu zaczynam sie przymierzac, ze to dziewczynka;-)

Fantazja
Faktycznie tak jest że na pewnym etapie wygląda to tak samo. Ale to w 11 tygodniu a nie teraz :-D Borok jakiś z tego lekarza. Po cichutku gratuluje dziewczynki. Ale patrząc na jego profesjonalizm to lepiej na razie nie kupuj różowego wózeczka :-D

Dobre! Ciekawe gdzie się taki gin uchował? :-D

Mnie rozwalił teść, gdy miesiąc temu stwierdził, że "do 5 m-ca ciąży wszystkie dzieci są dziewczynkami" :-D Wspaniała szkoła - pewnie ta sama - tylko nie medyczna ;-)

dziewczynki ja tez spotkalam sie z wiadomoscia typu ze na normalnym aparacie do usg plec dziecka mozna i to nawet nie na 100%stwierdzic dopiero po 32 tc,takze nie nastawiajcie sie na 100% ze to to co powiedzial wam gin,a 3d warto robic dopiero po 24tc ale przed 30tc,bo potem to juz nie ma sensu,niewiem ile w tym prawdy ,ale to slyszalam,buziaczki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry