Witam wszyskie przyszłe mamy, które spełnią się po raz pierwszy lub poraz kolejny w czerwcu

Jestem jedną z Was , mój planowany termin porodu to 17 czerwiec i jestem z tego powodu baaardzo szczęśliwa :-) !! Jak również z tego że nie będe musiala się męczyć w upalne letnie dni, choć nigdy nie wiadomo jakie psikusa nam pogoda sprawi

Jeśli chodzi o płeć , to mam ją poznać na usg dopiero w 22 tc , czyli za aż 2 tygodnie ! już sie nie mogę doczekać, i przyznam szczerze, że choć śni mi się ciągle dziewczynka,to naprawdę nie sprawi mi większej różnicy jeśli to będzie chłopczyk

ważne że będzie moje, i niewiem czy to będzie pierwsze i ostatnie moje dziecko czy nie. Jestem szczęśliwa z faktu że będę mamą , po prostu

Tatuś i szwagrowie są zdecydowanie za chłopcem, babcie za dziewczynkami , dziadki cieszą się z tak jak ja , z faktu że w ogóle będzie :-)
Derylka, mam pytanie do Ciebie, co było powodem tego, że musiałaś leżeć? pytam, bo wczoraj wieczorem byłam zmuszona odwiedzić gina i też mam leżec 2 tygodnie ! :-( Co bardzo mnie martwi. Czy u Ciebie to było coś poważnego ?
Gratuluje syna

))))))